Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 10 May 2022 #1 Yavru kuşlarımdan birini ebeveynleri reddetti hiç beslemiyorlar onun için ayrı bir yer yapmak istiyorum ne yapmalıyım?
Yavru kuşlarımdan birini ebeveynleri reddetti hiç beslemiyorlar onun için ayrı bir yer yapmak istiyorum ne yapmalıyım?
Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 10 May 2022 #2 Evet 3 tane kardeşi var 2 haftalık falan sanırsam Ekli dosyalar IMG_20220510_172751.jpg 739.9 KB Görüntüleme: 16
Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 10 May 2022 #3 Taha' Alıntı: Eğer yavruya zarar vermiyorlarsa yerini değiştirmeyin. Anaçlar ısıtsın. Elle besleme maması ve aparatını alıp beslemeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Besliyorum fakat ebeveynleri sürekli rahatsız edersem sorun olabilir diye korkuyorum
Taha' Alıntı: Eğer yavruya zarar vermiyorlarsa yerini değiştirmeyin. Anaçlar ısıtsın. Elle besleme maması ve aparatını alıp beslemeniz gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Besliyorum fakat ebeveynleri sürekli rahatsız edersem sorun olabilir diye korkuyorum
Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 10 May 2022 #4 İpek.s' Alıntı: Anaçlar yavruyu kabul etmiyor sanırım çünkü tüy yolma da var ve çok bitkin duyuyor Genişletmek için tıkla ... Kardeşleri oldukça büyük fakat kendisi küçücük kaldı elle besliyorum ama sürekli yuvaliğa bakarsam rahatsız olabilirler diye korkuyorum
İpek.s' Alıntı: Anaçlar yavruyu kabul etmiyor sanırım çünkü tüy yolma da var ve çok bitkin duyuyor Genişletmek için tıkla ... Kardeşleri oldukça büyük fakat kendisi küçücük kaldı elle besliyorum ama sürekli yuvaliğa bakarsam rahatsız olabilirler diye korkuyorum
Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 10 May 2022 #5 Taha' Alıntı: Katılıyorum yavruyu ayırın. Kaliteli bir elle besleme maması alın A21 olabilir. İçerisinde biraz probiyotikte koyabilirsin. Sıcak tutmak gerekiyor birde yavruyu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler deneyeceğim
Taha' Alıntı: Katılıyorum yavruyu ayırın. Kaliteli bir elle besleme maması alın A21 olabilir. İçerisinde biraz probiyotikte koyabilirsin. Sıcak tutmak gerekiyor birde yavruyu Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler deneyeceğim
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,686 Tepkime puanı 5,002 Puanları 113 10 May 2022 #6 Elle besleme maamasi alıp deneyin.
Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 10 May 2022 #7 Tuğrul Bey' Alıntı: Elle besleme maamasi alıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Dün alıp beslemeye başladım
Tuğrul Bey' Alıntı: Elle besleme maamasi alıp deneyin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Dün alıp beslemeye başladım
Ayana888 Yeni Üye Katılım 10 May 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 8 Puanları 3 11 May 2022 #8 İpek.s' Alıntı: Üzülerek söylüyorum ki kuş ölecek Çünkü elle besleme yetmiyor kuş çok bitkin hâlde Genişletmek için tıkla ... Haklısınız bugün kaybettim
İpek.s' Alıntı: Üzülerek söylüyorum ki kuş ölecek Çünkü elle besleme yetmiyor kuş çok bitkin hâlde Genişletmek için tıkla ... Haklısınız bugün kaybettim