• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! yavru kuş ve kafes

zeytinkuscuk

Yeni Üye
Merhaba sahipleneli bir hafta bile olmadı ancak kendisini kafesin üstünden altına doğru atıyor çok hiperaktif daha önceki kuşların bu kadar küçük olmadığı için anlayamıyorum normal mi yoksa değil mi diye. Bu kafeste biraksam canı acıyor mudur ya da o biraz alışana kadar küçük kafeste mi tutmalıyım? Sahiplendiğim yerdeki kafesinde tünek ve oyuncaklar yemlik suluk vs yoktu taşıma kafesi boyutunda bi kafeste diğer yedi sekiz kardeşiyle birlikte duruyordu. Önceki kuşlarımda kafesi nasıl diziyorsak öyle dizdim, hatta buna fazladan yemlik ve suluk koydum düşmesini engellemek için de ekstra tünekler taktım. Alışamadığı için mi strese giriyor yoksa mutlu ve oyun mu yapıyor onu da anlamıyorum...

Kendisini atarken böyle oluyor

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba ben de salı günü bir bebek sahiplendim ve benimki de böyle.Ordan oraya zıplıyor enerjik epey.Karantina sürecinde tutmama rağmen enerjisini atması için gün içinde uçmasını sağlıyorum ne kadar doğru yaptığım bilmiyorum ama uçuş sağladığımdan beri kafes içinde kendini ordan oraya atması azaldı😊

zeytinkuscuk

Yeni Üye
Kafesten çıkmak istiyor
Merhaba kısa periyotlarla düzenli olarak kafesten çıkıyor ancak evi hala tanımadı ve uçması da düzgün değil bu yüzden sürekli açık tutamıyorum canını yakmamak için cünkü olmadık bir yere çarpıyor. Ve kafese kapatıldiktan bes dk sonra yine böyle yapıyor🙂🫠 keske alışsa da sabahtan akşama kadar gezebilse

zeytinkuscuk

Yeni Üye
Merhaba ben de salı günü bir bebek sahiplendim ve benimki de böyle.Ordan oraya zıplıyor enerjik epey.Karantina sürecinde tutmama rağmen enerjisini atması için gün içinde uçmasını sağlıyorum ne kadar doğru yaptığım bilmiyorum ama uçuş sağladığımdan beri kafes içinde kendini ordan oraya atması azaldı😊
Ucursam da devam ediyor kendini atmaya sanırım çok enerjik, hasta olmasın da tek derdimiz enerjisini harcamak olsun 😆

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba kısa periyotlarla düzenli olarak kafesten çıkıyor ancak evi hala tanımadı ve uçması da düzgün değil bu yüzden sürekli açık tutamıyorum canını yakmamak için cünkü olmadık bir yere çarpıyor. Ve kafese kapatıldiktan bes dk sonra yine böyle yapıyor🙂🫠 keske alışsa da sabahtan akşama kadar gezebilse
Az kalmış, alıştığında uçar istediği kadar 😍

Üst Alt