• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Kedilerim İçin Yardım

crivelli

Paylaşımcı
Doğduklarından beri evimde beslediğim büyüttüğüm iki yavru kedim var arkadaşlar. Başlarda sorun yoktu Annesi geliyordu Emziriyordu mama yemeye de Başlamışlardı. Ama maalesef bir yavru hasta oldu sürekli kusuyor ve ishal. Vitamin aldım probiyotik aldim ama çözüm yolu sanırım aşı yaptırmak. Benimde buna maddi durumum el vermiyor karşılıksız aşı yaptırmak isteyen biri veya iki yavruyu birlikte sahiplenmek isteyen onlara evini açmak isteyen olursa konu altına yazarsa çok sevinirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Doğduklarından beri evimde beslediğim büyüttüğüm iki yavru kedim var arkadaşlar. Başlarda sorun yoktu Annesi geliyordu Emziriyordu mama yemeye de Başlamışlardı. Ama maalesef bir yavru hasta oldu sürekli kusuyor ve ishal. Vitamin aldım probiyotik aldim ama çözüm yolu sanırım aşı yaptırmak. Benimde buna maddi durumum el vermiyor karşılıksız aşı yaptırmak isteyen biri veya iki yavruyu birlikte sahiplenmek isteyen onlara evini açmak isteyen olursa konu altına yazarsa çok sevinirim.
Kaç aylık oldular kediler mümkünse güncel video ekler misiniz 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Şöyle bir durum var eğer evde bakıyorsanız size yakın ilçe tarıma götürün 70 TL bir kediye çip taktırın 10 TL de kuduz aşısı yaptırın şimdilik bunlar yeterlidir 👍 iç ve dış paraziti yaptınız mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bakamam derseniz sahiplendirme ilanı için çok güzel fotoğraflar ekleyiniz ilan açalım sıcak yuvaları olsun 👍😊

crivelli

Paylaşımcı
Şöyle bir durum var eğer evde bakıyorsanız size yakın ilçe tarıma götürün 70 TL bir kediye çip taktırın 10 TL de kuduz aşısı yaptırın şimdilik bunlar yeterlidir 👍 iç ve dış paraziti yaptınız mı?
Hocam kusura bakmayın bu sıralar tek ilgi odağım yavrular oldugundan konu actigimi bile unutmusum kedilere herhangi bir aşı ya da tıbbi bakım yaptirmadim ama hasta olan kediye yaptigim vitamin takviyeleri sanirim yanit verdi ve kedim toparladi çip ve kuduz aşisini en kisa zamanda yaptiracagim ve onun disinda 1 yaşina kadar yapilmasi gereken bazi aşilar varmiş onlari da maliyetli de olsa yaptirmak istiyorum ilginiz alakaniz icin cok sagolun

Üst Alt