M M. Emre Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 3 Puanları 3 10 May 2025 #1 Sultan papağanım 5 yumurta yaptı 2 gün önce çıkan sultanın karnında böyle balon var neden olur ne yapmam lazım
Sultan papağanım 5 yumurta yaptı 2 gün önce çıkan sultanın karnında böyle balon var neden olur ne yapmam lazım
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,700 Tepkime puanı 33,829 Puanları 113 10 May 2025 #2 M. Emre' Alıntı: Sultan papağanım 5 yumurta yaptı 2 gün önce çıkan sultanın karnında böyle balon var neden olur ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun, sıcak su torbası değmiş gibiiçinde su var mı
M. Emre' Alıntı: Sultan papağanım 5 yumurta yaptı 2 gün önce çıkan sultanın karnında böyle balon var neden olur ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun, sıcak su torbası değmiş gibiiçinde su var mı
M M. Emre Yeni Üye Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 3 Puanları 3 10 May 2025 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun, sıcak su torbası değmiş gibiiçinde su var mı Genişletmek için tıkla ... Hayır hava sadece balon gibi. Sıcak su torbası yok
Demet bükay' Alıntı: Merhaba geçmiş olsun, sıcak su torbası değmiş gibiiçinde su var mı Genişletmek için tıkla ... Hayır hava sadece balon gibi. Sıcak su torbası yok
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,700 Tepkime puanı 33,829 Puanları 113 10 May 2025 #4 M. Emre' Alıntı: Hayır hava sadece balon gibi. Sıcak su torbası yok Genişletmek için tıkla ... Anladım, yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum, bu yüzden hocamızı etiketliyorum @Şehmus BAKIR
M. Emre' Alıntı: Hayır hava sadece balon gibi. Sıcak su torbası yok Genişletmek için tıkla ... Anladım, yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum, bu yüzden hocamızı etiketliyorum @Şehmus BAKIR
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,249 Tepkime puanı 31,241 Puanları 1,999 Yaş 42 10 May 2025 #5 Enfeksiyon var bu yüzden sıvı birikmiş henüz çok küçük bağışıklığı dayanmaz malesef Yapacak birşey yok
Enfeksiyon var bu yüzden sıvı birikmiş henüz çok küçük bağışıklığı dayanmaz malesef Yapacak birşey yok
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,700 Tepkime puanı 33,829 Puanları 113 10 May 2025 #6 M. Emre' Alıntı: Hayır hava sadece balon gibi. Sıcak su torbası yok Genişletmek için tıkla ... Merhaba Şehmus BAKIR hocamızla görüştüm, bir tür enfeksiyon olduğunu yazmış, bağışıklığı olmadığı için dış müdahale yapılmaz diyoryinede Rabbim bilir, el besleme yapabilirseniz entrobac probiyotik verin, çok üzüldüm
M. Emre' Alıntı: Hayır hava sadece balon gibi. Sıcak su torbası yok Genişletmek için tıkla ... Merhaba Şehmus BAKIR hocamızla görüştüm, bir tür enfeksiyon olduğunu yazmış, bağışıklığı olmadığı için dış müdahale yapılmaz diyoryinede Rabbim bilir, el besleme yapabilirseniz entrobac probiyotik verin, çok üzüldüm
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,700 Tepkime puanı 33,829 Puanları 113 10 May 2025 #7 Demet bükay' Alıntı: Anladım, yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum, bu yüzden hocamızı etiketliyorum @Şehmus BAKIR Genişletmek için tıkla ... Kendisi de yazmış
Demet bükay' Alıntı: Anladım, yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum, bu yüzden hocamızı etiketliyorum @Şehmus BAKIR Genişletmek için tıkla ... Kendisi de yazmış