• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yavru için ne yapmalıyım ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün bir bebeğimiz oldu kuşlarımın ikiside besliyor gördüm ama kursağına bakma şansım olmadı rahatsız etmek istemiyorum ne yapmam gerekiyor bu süreçte ?Ekli dosyayı görüntüle 98961
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı büyüsünler inşallah 😊🤲 haftada 2 defa salata yapın yemi hergün değiştirin, az az verin, rutin vitamin devam edin 😊🤲

Melowlimon

Aktif Üye
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı büyüsünler inşallah 😊🤲 haftada 2 defa salata yapın yemi hergün değiştirin, az az verin, rutin vitamin devam edin 😊🤲
Tamam teşekkür ederim inşallah sağlıklı büyürler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam bugün doğanın sabahtan beri kursağı boş sanırım onu beslemiyorlar versela laga’nın el besleme mamasını almalı mıyım ?
Kontrol edin boşsa acil yumurta haşlayın 15 dk kaynasın, sıcak su ile cıvıtın ve şiringa yada kürdanla gaga yanından besleyin, açlığa dayanamaz
A21 bulundurun mutlaka

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sarısı evet 😊 nasıl bebekler

Melowlimon

Aktif Üye
Sarısı evet 😊 nasıl bebekler
Altlarını temizledim hocam iyiler büyüyorlar ama anneyle baba sürekli kaynamış yumurta istiyor sürekli yumurta için bağırmaya başladılar yiyorlar gidip yavruları onla besliyorlar bende vermek istemiyorum artık çok fazla yiyorlar ishal oluyorlar ne yapmalıyım ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Altlarını temizledim hocam iyiler büyüyorlar ama anneyle baba sürekli kaynamış yumurta istiyor sürekli yumurta için bağırmaya başladılar yiyorlar gidip yavruları onla besliyorlar bende vermek istemiyorum artık çok fazla yiyorlar ishal oluyorlar ne yapmalıyım ?
Maşallah SüphanAllah 😊🤲yumurta maması verin içine sebze doğrayın 5 dk bekletin 2 gün ara ile verebilirsiniz max 4/5 saat kalabilir, darı yulaf aspur çedene japon darısı verin
Yumurta maması : versele laga, garden mix veya Fizzy olabilir
Mamayı 1 yemlik yapın 1 çay kaşığı mama katın içine 5 dk bekletin verin yesinler
Vitaminlerini eksik etmeyin kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin

Melowlimon

Aktif Üye
Maşallah SüphanAllah 😊🤲yumurta maması verin içine sebze doğrayın 5 dk bekletin 2 gün ara ile verebilirsiniz max 4/5 saat kalabilir, darı yulaf aspur çedene japon darısı verin
Yumurta maması : versele laga, garden mix veya Fizzy olabilir
Mamayı 1 yemlik yapın 1 çay kaşığı mama katın içine 5 dk bekletin verin yesinler
Vitaminlerini eksik etmeyin kalamar kemiği ve gaga taşı mutlaka verin
Tamam hocam teşekkür ederim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam sizi çok meşgul ettim ama bu yumurta mamasının tarifini yazsanız bulamadım elimde versele laga A21 var onla da beslesem
@Demet bükay
Merhaba, Estağfurullah her zaman yazabilirsiniz buyrun okuyun lütfen faydası çok olur
A21 içine 2 gün ara ile entrobac mercimek kadar, gerwit-w 2 damla, btAmin forte 3 damla damlatın
Her birini farklı günlerde verin

Üst Alt