nehirnsndn
Yeni Üye
Merhaba, bu siteye uygun bir soru değil ancak acil olduğu için buraya güvenerek yazmak zorunda kaldım anlayan biri bakarsa çok sevinirim, 10 gün önce falan bir güvercin balkonumun içine yuva yaptı 2 tane yavru çıktı maalesef sanırsam 1-2 gün önce yavrulardan biri ölmüş. Fark ettiğimde hemen attım ve annenin eskisi kadar yuvada kalmadığını fark ettim birkaç saat gözlemledim anne gelmeyince diğer yavru ölür korkusuyla kartona alıp yumurta sarısından mama hazırladım damlalıkla vermeye çalıştım ama yemedi ötmeye başladı belki annesi gelir diye tekrar yuvaya koydum, fakat yuva çok kirli hem ölen yavrudan kalan tortular hem de kakalar var kapıyı bile açamıyorum bu sıcakta sinek girer diye, bunun için ne yapabilirim? Chat gptye sordum yuvayı bozup kendimce baştan yapmamı çünkü hijyen açısından şu anki yuvanın yavruya zarar verebileceğini söyledi sizce ne yapılabilir
Eke yavru güvercini koydum ben hiç anlamıyorum maalesef kuşlardan yardımcı olursanız çok sevinirim
Eke yavru güvercini koydum ben hiç anlamıyorum maalesef kuşlardan yardımcı olursanız çok sevinirim
Ekli dosyalar
-
1.7 MB Görüntüleme: 15