• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru cennet papağanı

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Cennet papağanına cesaret neden muhabbete haydi haydi eder bence 😂
Yok cennet papağanı çok dirençlidir o konuda çabuk çabuk hasta olmaz rüzgara karşı dirençli bir tür. Muhabbet kuşu narin birden hastalık oluyor kümeste komple bulaşıyor salgın gibi

Bahar Y.

Müdavim
Yok cennet papağanı çok dirençlidir o konuda çabuk çabuk hasta olmaz rüzgara karşı dirençli bir tür. Muhabbet kuşu narin birden hastalık oluyor kümeste komple bulaşıyor salgın gibi
Ama hocam sizde serçeden bulaşmıştı diye hatırlıyorum, o ihtimali yok ederseniz sorun olmaz bence 😂

Merve00

Paylaşımcı
Doğru diyorsunuz çok narinler ben bile bir tane olmasına rağmen her şeyine bakıyorum yinede sorunlar oluyor

Bahar Y.

Müdavim

Merve00

Paylaşımcı
50 çifte yakın vardı benim 100 kuş yavrular hariç 2 salma dolusuda yavrum vardı şuan hiç yok
Maşallah siz petshopçu musunuz yoksa? Bende çok isterdim o kadar kuşum olsun ama bağ kuruyorum ben hemen, başkasına kolay kolay veremem aklım kalır hep. Sürekli tanıdıklara da veremeyeceğime göre bir taneyle duruyor şu an

Merve00

Paylaşımcı
Ben 2 tane bakıyorum hiç sorun yok desem beni linçler misiniz 😂😂 şaka bir yana tek tük şeyler dışında bişeyleri yok maşallahınızı alırım 😂😂
Maşallah maşallah 😂 benimde dışkıdaki yeşil lekeli sorunum var inşallah o geçince sorunsuz hayatımıza gerş döneceğiz 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Maşallah siz petshopçu musunuz yoksa? Bende çok isterdim o kadar kuşum olsun ama bağ kuruyorum ben hemen, başkasına kolay kolay veremem aklım kalır hep. Sürekli tanıdıklara da veremeyeceğime göre bir taneyle duruyor şu an
Yok eskiden üretim yapıyordum ☺ Muhabbet kuşlarını üretiyorum petshopa falan giremem mühendisim ben 😅

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben 2 tane bakıyorum hiç sorun yok desem beni linçler misiniz 😂😂 şaka bir yana tek tük şeyler dışında bişeyleri yok maşallahınızı alırım 😂😂
Maşallah İnşallah olmaz ama çok kuş olduğunda öyle olmuyor maalesef illaki oluyor

Merve00

Paylaşımcı
Yok eskiden üretim yapıyordum ☺ Muhabbet kuşlarını üretiyorum petshopa falan giremem mühendisim ben 😅
Ne güzel iki alanla da uğraşmanız ama zaten en az dükkan sahibi kadar kuşunuz varmış. O kuşları naptınız sonra sattınız mı sahiplendirdiniz mi

Bahar Y.

Müdavim
Kuşlar hasta oldu ölümler oldu kurtaramadık kalan kuşları Başkasına hediye verdim
Her şerde bir hayır vardır diyelim :)
Hocam bende onu düşünüyorum, şimdi yavruları olsa kendime ayırıcam ve güzelinden bir dişi sana vericem kalırsa akrabaya veririm ama çiftleşme olunca devamı gelir 2. Takım yavruları ne yaparım hiç bir fikrim yok 😂 üniversitede üretim mi yaparım naparım