• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru cennet papağanı

Bahar Y.

Müdavim
Ah ilk muhabbet kuşumla aynı renkte dedemindi rahmetli iyi besliyordu bizle yemek yiyordu dışarda bizimle geziyordu biraz cin gibi bakıyor cidden kafasını eğdiği fotoğraftan belli gel bi ısırıyım der gibi 😂
Kafasına eğiş sebebi aslında telefona dokunmak istediğinden 😂😂 ikisindede telefon sevgisi var mesela Şimalin eşi yokken kafes dışında telefona konar dakikalarca ben almasam dururdu öyle 😂 ısıracağı zaman genelde şöyle yapıyor, hiç bişey yapmayacak sadece elimde duracak gibi geliyor sonra çaktırmadan ısırıyor uyanık 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Oo cinsiyete girersek çıkamayız burdan 😂 bence yabancı birinden korkuyordur, birde o dediklerinizi babalarda yapar siz babalık yapıyorsunuz diyelim 😂
Yok yok erkek yabancı olduğunda birşey yapmıyor saçı uzun olunca hayvan direk savunma mekanizmasına giriyor 😂 misafir çocuğu elini kafese sokmuş erkek sevmiş baya sonra kız olan yiğenim sokunca kanatmış elini kereta 😅

Bahar Y.

Müdavim
Yok yok erkek yabancı olduğunda birşey yapmıyor saçı uzun olunca hayvan direk savunma mekanizmasına giriyor 😂 misafir çocuğu elini kafese sokmuş erkek sevmiş baya sonra kız olan yiğenim sokunca kanatmış elini kereta 😅
Ama hayır benimkiler saç çok seviyor ki 😂😂 kafama konukları zaman ısırıp dururlar özellikle şimal kafamda değilse bile uzanıp almaya çalışıyor 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafasına eğiş sebebi aslında telefona dokunmak istediğinden 😂😂 ikisindede telefon sevgisi var mesela Şimalin eşi yokken kafes dışında telefona konar dakikalarca ben almasam dururdu öyle 😂 ısıracağı zaman genelde şöyle yapıyor, hiç bişey yapmayacak sadece elimde duracak gibi geliyor sonra çaktırmadan ısırıyor uyanık 😂
Ahahaha çaktırmadan ısırık alıyor demekki benim kuşta öyle mesajlaşırken geliyor telefonun kamera kısmına konup ekranı izliyor 😅 bende genelde cennet papağanı çiftleşme videoları açıp izlettim öyle öyle çiftleşmeyi öğretmiştim hayvana 🤦🏻😅 Yumurtalar hep boş çıkıyordu şimdide kendini dişi sanıp kanatlarını açıyor elime alacağım zaman

Merve00

Paylaşımcı
Kuşunuz baya cinsiyetçiymiş o zaman 😂 benim önceki kuşumda erkekti ve benimle mükemmel bir bağı olsada erkeklere karşı arada unuturdu beni. Tamam bu konuda hak verdim size 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ama hayır benimkiler saç çok seviyor ki 😂😂 kafama konukları zaman ısırıp dururlar özellikle şimal kafamda değilse bile uzanıp almaya çalışıyor 😂
Demekki beslemekle alakalı diye düşünüyorum erkekle büyürse kadın düşmanı kadınlarla büyürse erkek düşmanı olmuyor 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşunuz baya cinsiyetçiymiş o zaman 😂 benim önceki kuşumda erkekti ve benimle mükemmel bir bağı olsada erkeklere karşı arada unuturdu beni. Tamam bu konuda hak verdim size 😂
Ahahha benim ilk kuşumda sakallı olduğumdan dolayı benden korkuyordu 🤦🏻 kardeşlerime falan gidiyordu bana gelmiyordu sonra firar etti kaçtıydı çokta zekiler kafes kapılarına iplik bağlıyorum açıp kaçıyor ben ne yaptımda bu kadar stress çekiyorum 😅 Bir kuş aldık herşey problem

Bahar Y.

Müdavim
Ah o firarcılar yok muu😂 bizim firariyle çok bağımız olmadı ama hala duruyor fotoğrafları

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Bahar Y.

Müdavim
Çok tatlıymış ama benim sarılı yeşilli kuşlara zaafım var. Kendi kuşlarıma benzetiriyorum aşırı tatlı geliyorlar 😂
Yok hocam bence benzemiyor senin kuşlara, Kuzey çok çok klasik bir tipti ve yerli, sizinkiler hep çek ve çok rastlanmayan tipler maşallah, bilerek sarı yüz almıştım bir ümit rainbow gelir diye 😂 nasip değilmiş, gerçi Kuzeye klasik dedimde Şamilden klasiği var mı 😅 boyut olarak büyük diye Şamili tercih etmiştim ama hala mübarek Şimal bir tık iri maşallah 😂

Bahar Y.

Müdavim
Güzel kuş ama ben bu renkteki muhabbetleri pek sevmiyorum ya nedense yeşil spangle lutino taşıyıcı olabilirmiş bu kuş
Bende klasik sevmiyorum normalde, eskiden hep klasik alırdım aklımın ermediği yaşlarda, sonra Şimalle başladı farklı renk sevdası ama nasipte eşlerini klasik tip seçmek varmış 😂

Merve00

Paylaşımcı
Yok hocam bence benzemiyor senin kuşlara, Kuzey çok çok klasik bir tipti ve yerli, sizinkiler hep çek ve çok rastlanmayan tipler maşallah, bilerek sarı yüz almıştım bir ümit rainbow gelir diye 😂 nasip değilmiş, gerçi Kuzeye klasik dedimde Şamilden klasiği var mı 😅 boyut olarak büyük diye Şamili tercih etmiştim ama hala mübarek Şimal bir tık iri maşallah 😂
Biliyorum benzemediklerini nadiren görüyorum zaten benimkilerden ama yinede tatlı geliyor hepsi 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ah muhabbet demeyin moralim ağrıyor 😔☺

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bence hocam sizde yavaştan başlayın muhabbete moralinizin ağrısı geçer 😂
Çok narinler ya yoksa başlarımda cennet papağanına baya ısındım cennet üretmek istiyorum aslında renk olarak falan daha güzel dayanıklı hayvanlar 😅