• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru cennet papağanı

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Valla hocam kanatarak ısıran erkek (avuca almadığım halde) ve tuhaf olan korktuğu için ısırmıyor, korku sıfır geri adım atma bile yok sanki sırf ısırmak istediği için ısırıyor gibi 😂 Şimal kıyamıyor galiba sadece ısırınca şişiyor daha sonra yara oluyor
Demekki senin kuşta kafesi benimsedi baya o sebepten ısırıyor benimde erkek öyle dışarı çıkarttığımda ısırmıyor ama kafese elini sokamazsın 😅

Bahar Y.

Müdavim
Demekki senin kuşta kafesi benimsedi baya o sebepten ısırıyor benimde erkek öyle dışarı çıkarttığımda ısırmıyor ama kafese elini sokamazsın 😅
Kafes dışındada öyle ama 🤔 bence önceden nerde yaşıyorsa orda oyun amaçlı sürekli ısırttırmışlar o da oyun zannediyor 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafes dışındada öyle ama 🤔 bence önceden nerde yaşıyorsa orda oyun amaçlı sürekli ısırttırmışlar o da oyun zannediyor 😂
Bence eski sahibi her ısırdığında korkup elini çekmiş oda savunma mekanizması geliştirmiş kendine ısırınca korkup elini çekiyor sanıyor belkide örselemişlerdir ellerinde hayvanı psikolojik olarak yapıyordur

Bahar Y.

Müdavim
Bence eski sahibi her ısırdığında korkup elini çekmiş oda savunma mekanizması geliştirmiş kendine ısırınca korkup elini çekiyor sanıyor belkide örselemişlerdir ellerinde hayvanı psikolojik olarak yapıyordur
Olabilir hocam, eskidende evde bakıldığı belli ama çünkü kendi isteğiyle kafaya ele falan geliyor, geliyorda gelip ısırmasa iyi 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Olabilir hocam, eskidende evde bakıldığı belli ama çünkü kendi isteğiyle kafaya ele falan geliyor, geliyorda gelip ısırmasa iyi 😂
Gagasından diye düşünüyorum ya yoklamak için ısırıyor belkide ama gaga dolayısıyla ısırığı acıtıyor

Bahar Y.

Müdavim
Gagasından diye düşünüyorum ya yoklamak için ısırıyor belkide ama gaga dolayısıyla ısırığı acıtıyor
Tanımak için olan ısırıklarıda biliyorum gıdıklıyor gibi hissiyat veriyor, erkek ısırmak için ısırıyor ondan eminim 😂😂 veya beni sevmiyor bilemiyorum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tanımak için olan ısırıklarıda biliyorum gıdıklıyor gibi hissiyat veriyor, erkek ısırmak için ısırıyor ondan eminim 😂😂 veya beni sevmiyor bilemiyorum
Ya bazı kuşlar kadınlardan korkuyor cidden söylüyorum benim kız kardeşim abi çıkartır mısın seviyim diyor alıp omzuma koyuyorum koz kardeşim hareket ettiğinde direk onu ısırmaya gidiyor kanatıyor elini 😅 sizin kuştada o vardır bi erkeğe sevdirin 😅

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ama kesinlikle değmiş 👍
Aynen evladım gibi o ya tüyünün biri düşse üzülüyorum açıkcası ☺ Evdekilerde hemen ısındı ilk başta bunlar ne falan çok ötüyor demişlerdi şimdi benden çok düşünüyor yavrular gece bağırıyordu babam kalkmış yavrular niye bağırıyor acıktılar herhalde ışığı aç anca yatıyorsun diye bana kızıyor 😂

Bahar Y.

Müdavim
Ya bazı kuşlar kadınlardan korkuyor cidden söylüyorum benim kız kardeşim abi çıkartır mısın seviyim diyor alıp omzuma koyuyorum koz kardeşim hareket ettiğinde direk onu ısırmaya gidiyor kanatıyor elini 😅 sizin kuştada o vardır bi erkeğe sevdirin 😅
Bence ondan değil cin gibi zaten tipinden belli 😂😂

Merve00

Paylaşımcı
Bakımlı olmaz mı ya ocağıma incir ağacı diktiler 😅 yemiyorum yediriyorum içmiyor içiriyorum kendimi anne gibi hissediyorum resmen 😂
Oo cinsiyete girersek çıkamayız burdan 😂 bence yabancı birinden korkuyordur, birde o dediklerinizi babalarda yapar siz babalık yapıyorsunuz diyelim 😂