• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru cennet papağanı

Bahar Y.

Müdavim
Bu konu iyice sohbet konusu oldu iyide oldu bence, forumda rahatsız olanlar var mıdır acaba 🤔

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Senin kuşların cennet papağanıyla yarışır bence😂
Öyle deme ya ben ilk cennet aldığımda tüy hastası bir muhabbete bakıyordum tedavi ediyordum kafes yoktu evde hiç yan yana koydum baktım iyi anlaştılar kaşıyorlardı birbirini falan odama gittim salondan bi feryat kopuyor abov içeri bi gittim elinden zor aldım muhabbeti 😂

Bahar Y.

Müdavim
Öyle deme ya ben ilk cennet aldığımda tüy hastası bir muhabbete bakıyordum tedavi ediyordum kafes yoktu evde hiç yan yana koydum baktım iyi anlaştılar kaşıyorlardı birbirini falan odama gittim salondan bi feryat kopuyor abov içeri bi gittim elinden zor aldım muhabbeti 😂
Kıyamam tüyde yok direkt eti 😬 papağanların gagası muhabbetlerin gagasının 4 5 katı neredeyse, tahmin edebiliyorum ısırıklarını 😂

Merve00

Paylaşımcı
E ama kurtla kuzu aynı odada kaçınılmaz son olmuş 🥲

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kıyamam tüyde yok direkt eti 😬 papağanların gagası muhabbetlerin gagasının 4 5 katı neredeyse, tahmin edebiliyorum ısırıklarını 😂
Yok ya kanat tüyü yoktu sadece Allah'tan birşey olmadan yetiştim 🤦🏻 ben kendi tecrübelerime dayanarak araştırma sonucu Sultan papağanıyla kavgaya tutuşuyor sultan papağanı kaçıyor bundan . Youtubede Ünal vlog diye birinin sevda papağanı var tek başına sultan kafesini talan ediyor 😂

Bahar Y.

Müdavim
Yok ya kanat tüyü yoktu sadece Allah'tan birşey olmadan yetiştim 🤦🏻 ben kendi tecrübelerime dayanarak araştırma sonucu Sultan papağanıyla kavgaya tutuşuyor sultan papağanı kaçıyor bundan . Youtubede Ünal vlog diye birinin sevda papağanı var tek başına sultan kafesini talan ediyor 😂
Ahahahha evet biliyorum Müfettiş😂😂 gerçekten yürek yemişlik onlarda

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Isırdığında elinizi çekmemeye gayret gösterin yoksa daha çok ısırmaya eğilimli oluyor kekolar Benimki ısırıyor avcuma alıyorum al al ısır diyorum bırakıyor elimi ☺

Bahar Y.

Müdavim
Isırdığında elinizi çekmemeye gayret gösterin yoksa daha çok ısırmaya eğilimli oluyor kekolar Benimki ısırıyor avcuma alıyorum al al ısır diyorum bırakıyor elimi ☺
Evet bende çekmiyorum hocam Allahtan acı eşiğim yüksek sadece yara olduğunda kötü hissediyorum kendimi, ben onların kötülüğünü düşünmüyorum niye böyle yapıyorlar diye duygusal boşluğa düşüyorum 😂😂 sonra diyorum benden 2 kat bişey beni alsa bende şiddet uygulardım 😂

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Olsun yeniyim ben 😂

Maşallah rengi harika. Çok güzel Allah nazarlardan saklasın, sağlıklı ömrü olsun 🧿
Allah razı olsun. Bu erkek kuş tüy yapısı olarak bukalemun olarak geçiyor koyu mavi normalde ama açık yeşil oluyor. Yavrularımında hiç biri erkek gibi olmadı üzdüler beni ah ah 😔

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet bende çekmiyorum hocam Allahtan acı eşiğim yüksek sadece yara olduğunda kötü hissediyorum kendimi, ben onların kötülüğünü düşünmüyorum niye böyle yapıyorlar diye duygusal boşluğa düşüyorum 😂😂 sonra diyorum benden 2 kat bişey beni alsa bende şiddet uygulardım 😂
Ben parçalardım herhalde o eli 😅 Erkek kuşlar çok sert ısıramıyorda dişiler tüm kuş ırkında çok fena

Bahar Y.

Müdavim
Ben parçalardım herhalde o eli 😅 Erkek kuşlar çok sert ısıramıyorda dişiler tüm kuş ırkında çok fena
Valla hocam kanatarak ısıran erkek (avuca almadığım halde) ve tuhaf olan korktuğu için ısırmıyor, korku sıfır geri adım atma bile yok sanki sırf ısırmak istediği için ısırıyor gibi 😂 Şimal kıyamıyor galiba sadece ısırınca şişiyor daha sonra yara oluyor

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şimal normalde asla ısırmaz ama avuçtan nefret ediyor, Şamil büyükken geldiği için ilk bulduğu fırsatta ısırıyor, tepki vermeme rağmen daha çok ısırıyor😂 onuda öyle kabul ediyorum yapacak bişey yok bu saatten sonra
Bu kuşta öyleydi ya çok akıllı ama yavru görünce bozuldu ekliyim videoyu :)
Nerdeen nereye 😂