Allah razı olsun üstadımMaşAllah![]()
Allah razı olsun üstadımMaşAllah![]()
5 tanesi benden11 görüntülemenin 4-5'i benden kaç kere izledim maşallah ne kadar güzeller![]()
Çok tatlılar ya böyle alıp öpecem falan ama anne sanıp yem istiyor ağzımdan11 görüntülemenin 4-5'i benden kaç kere izledim maşallah ne kadar güzeller![]()
Allah razı olsun kardeşim inşallah darısı senin kuşlarına sendende bekliyorum bu sevinci bizlerle paylaşmanı5 tanesi bendenderi renkleri ben sağlıklıyım diye bağırıyor hepsinin maşallah 41 kere
Bende o günü iple çekiyorum inşallah yüzümü kara çıkarmazlarAllah razı olsun kardeşim inşallah darısı senin kuşlarına sendende bekliyorum bu sevinci bizlerle paylaşmanı
![]()
Yuvalık canımı sıkıyor aşırı derecede pisletiyorlar
Bende aşırı istiyorum ama şimal kuşla sizin yorumları okuyunca benim kuşa güvenmeme rağmen hevesim baya bir kırıldı. @Şimal Kuş başarırsa bende devamında geleceğim inşallahÇok tatlılar ya böyle alıp öpecem falan ama anne sanıp yem istiyor ağzımdanAllah razı olsun inşaallah sizede nasip olur
Merve hocam, sıpaların yavrusu olursa dişiden 1 tanesini şimdiden sana ayırdım sözBende aşırı istiyorum ama şimal kuşla sizin yorumları okuyunca benim kuşa güvenmeme rağmen hevesim baya bir kırıldı. @Şimal Kuş başarırsa bende devamında geleceğim inşallah![]()
Yaa inşallah, en güzel dişi benimdir. Mavili beyazlı bir kuş istiyorum senden rezervasyonu yaptımMerve hocam, sıpaların yavrusu olursa dişiden 1 tanesini şimdiden sana ayırdım söz![]()
Karakteri Şimale benzemesinden tipi benzerse çok güzel olur malum karakteri cadıdan farksız erkek kuşlara karşıYaa inşallah, en güzel dişi benimdir. Mavili beyazlı bir kuş istiyorum senden rezervasyonu yaptım![]()
Balım'a iyi davransın yeter, saygılı bir yuva kursunlarKarakteri Şimale benzemesinden tipi benzerse çok güzel olur malum karakteri cadıdan farksız erkek kuşlara karşıama hakkını yiyemem insanlara karşı en güzel karakterli dişi diyebilirim avuca alınmadığı sürece
![]()
Benim iki hayvanda vampir gibi elimi parçalıyorlar ısırmaktan el beslemesi iki kuşumda ama yavruyu böyle sahiplenme ben hiçbir kuşta görmedim elini yuvanın içine sok kemiklerine kadar yerlerKarakteri Şimale benzemesinden tipi benzerse çok güzel olur malum karakteri cadıdan farksız erkek kuşlara karşıama hakkını yiyemem insanlara karşı en güzel karakterli dişi diyebilirim avuca alınmadığı sürece
![]()
Şamil yavruyken gelmediği için ısırma huyu var geldiğinden beri vazgeçiremedim, acayip ısırıyor dün kanattı hatta elimi, Şimalinde ayağına terramycin sürmem gerekiyordu ayağını incittiği için, avucuna aldım diye ısıra ısıra parçaladı resmen elimiBenim iki hayvanda vampir gibi elimi parçalıyorlar ısırmaktan el beslemesi iki kuşumda ama yavruyu böyle sahiplenme ben hiçbir kuşta görmedim elini yuvanın içine sok kemiklerine kadar yerleryaptığım tüneği takcam diye kan revan içinde kaldı elim
![]()
Benimde dişim öyle ya ara teli açıp kaçıyordu. Ama muhabbet kuşu benim canımı acıtmıyor artık papağan ısırığına alıştıkŞamil yavruyken gelmediği için ısırma huyu var geldiğinden beri vazgeçiremedim, acayip ısırıyor dün kanattı hatta elimi, Şimalinde ayağına terramycin sürmem gerekiyordu ayağını incittiği için, avucuna aldım diye ısıra ısıra parçaladı resmen elimikafesleri bölmeli geçen gün teli takmıştım, ben okuldayken Şimal tek başına teli çekmiş ve Şamilin bölmesine kaçmış kaçarkende ayağını incitmiş hanımefendi
![]()
Can acıtmaması imkansız hocamBenimde dişim öyle ya ara teli açıp kaçıyordu. Ama muhabbet kuşu benim canımı acıtmıyor artık papağan ısırığına alıştıkGeçmiş olsun
Uç kısmını hafif törpüle sivrilmiş yüksek ihtimal o yüzden acıtıyorCan acıtmaması imkansız hocamMerve hocam görmüştü şişti ısırdığı için baya, şuandada yara şeklinde iz kaldı
benimkiler gagası bir acayip cidden
Senin kuşların cennet papağanıyla yarışır benceCan acıtmaması imkansız hocamMerve hocam görmüştü şişti ısırdığı için baya, şuandada yara şeklinde iz kaldı
benimkiler gagası bir acayip cidden
Ahahahaha onlarda ayrı bir kafa, yavruykende avuca aldığında affı yoktu, gaga gücüyle alakalıdır diye düşünüyorum birde inat tutunca bırakmıyor elimle bıraktırıyorum gagasını tutupUç kısmını hafif törpüle sivrilmiş yüksek ihtimal o yüzden acıtıyorama ciddi olarak papağan ailesinde neredeyse en güçlü çene yapısı cennet papağanlarında çünkü bildiğin odunu toz haline getiriyor muhabbet kuşuna kurban olurum o konuda
Parmağımdan parça aldığını bilirim dişinin şişme yok direk koparıyor