• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yaşlı kuşum için elle besleme mama tarifi ve sebze suyu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dostlar merhaba, bunu yazmak bile çok zor geliyor nenem 4 Nisan'da melek oldu. 1 gözü aylar öncesindeki kalp yetmezliği krizinde kör olmuştu, diğer gözü de 1 Nisan'daki krizde kör olarak tamamen görüşünü yitirmişti. Yerinde durmadığını sürekli stresli olduğunu, kendini oradan oraya attığını asla dinlenmediğini belirtmiştim. Yemek yemeyi su içmeyi de reddediyor, elden besleme yapıyordum. Kör hayatına uyum sağlayabilmesi için yeni bir mücadeleye başlamıştık, 4 Nisan akşamı ilk defa birkaç saat sakinleşmişti koşturup durmuyordu, avcuma aldım 1 saat avcumda uyudu, geri yaşam alanına koydum birkaç saat işlerim ile ilgilendim ve mamasını hazırlayıp yaşadığı odaya girdiğimde melek olmuştu. Daha fazla yaşamak istemediğini hissediyordum, bana bunu hissettirmişti, 2016'dan beri bir çok hastalık geçirdi, defalarca veterinerlere gidip geldik her hastalığı aştı, çok dirençli çok güçlüydü ama hem kalp hastalığı daha önemlisi kör olması onun yaşam arzusunu sonlandırdı. Ölümünden sonraki 1 hafta kendime gelemedim, ağlamaktan gözlerim kurudu yeni yeni kendime geliyorum. Şimdiye kadar yardımcı olan, moral veren, yazan herkese tekrar teşekkür ederim.

Geçmiş mesajları hatırlayanlar varsa ananemin kuşuna da ben bakıyordum, nenemin melek olmasından sonra o da bir durgunlaştı. Nenem ile çok ilgileniyordu fanustan sarkıp onu sürekli kaşıyor destek oluyordu yokluğunu hissetmiş olmalı. Onun durgunluğu da beni biraz endişelendirdi biraz zayıf görünüyor yarın bir ara kendisinin hem dışkılarının fotoğraflarını çekip sizden bir görüş almak isterim.

Nene'ye sevgilerinizi gönderir misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 84187
Başınız sağolsun 😞 Maalesef gözleri görmüyordu emin olun o çok mutludur şu an emeğinize sağlık bu zamana kadar çok güzel baktınız 🤲🌸 Her zaman atabilirsiniz 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dostlar merhaba, bunu yazmak bile çok zor geliyor nenem 4 Nisan'da melek oldu. 1 gözü aylar öncesindeki kalp yetmezliği krizinde kör olmuştu, diğer gözü de 1 Nisan'daki krizde kör olarak tamamen görüşünü yitirmişti. Yerinde durmadığını sürekli stresli olduğunu, kendini oradan oraya attığını asla dinlenmediğini belirtmiştim. Yemek yemeyi su içmeyi de reddediyor, elden besleme yapıyordum. Kör hayatına uyum sağlayabilmesi için yeni bir mücadeleye başlamıştık, 4 Nisan akşamı ilk defa birkaç saat sakinleşmişti koşturup durmuyordu, avcuma aldım 1 saat avcumda uyudu, geri yaşam alanına koydum birkaç saat işlerim ile ilgilendim ve mamasını hazırlayıp yaşadığı odaya girdiğimde melek olmuştu. Daha fazla yaşamak istemediğini hissediyordum, bana bunu hissettirmişti, 2016'dan beri bir çok hastalık geçirdi, defalarca veterinerlere gidip geldik her hastalığı aştı, çok dirençli çok güçlüydü ama hem kalp hastalığı daha önemlisi kör olması onun yaşam arzusunu sonlandırdı. Ölümünden sonraki 1 hafta kendime gelemedim, ağlamaktan gözlerim kurudu yeni yeni kendime geliyorum. Şimdiye kadar yardımcı olan, moral veren, yazan herkese tekrar teşekkür ederim.

Geçmiş mesajları hatırlayanlar varsa ananemin kuşuna da ben bakıyordum, nenemin melek olmasından sonra o da bir durgunlaştı. Nenem ile çok ilgileniyordu fanustan sarkıp onu sürekli kaşıyor destek oluyordu yokluğunu hissetmiş olmalı. Onun durgunluğu da beni biraz endişelendirdi biraz zayıf görünüyor yarın bir ara kendisinin hem dışkılarının fotoğraflarını çekip sizden bir görüş almak isterim.

Nene'ye sevgilerinizi gönderir misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 84187
Ahh canım benim çok üzüldüm çok da duygulandım, Rabbim sabır versin inşallah 🤲
Güzel nenem güzel meleğim benim😊kayıplarımız çok derin yaralar açıyor malesef, artık göremeyen gözleri Rabbimin cennetinde her yeri görüyor ve özgürce uçmasını sağlıyordur🤲başınız sağ olsun küçük kızım benim, kalbinizde çok büyük bir yeri var, inanıyorum ki sizi izliyor🤲

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Başınız sağolsun 😔.. Siz elinizden gelen her şeyi yapmışsınız emeğinize, kalbinize sağlık🙏 eminim o da tüm emeklerinizin ve sevginizin farkındaydı, çok şanslı bir kuşmuş, son anına kadar da çok çok güzel ilgilenilmiş.. Nenemize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum💙 gittiği yerde de özgürce uçsun güzel hanımefendi🕊🌹

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun, huzur içinde uyusun 🤍 Bu zamana kadar olan tüm çabalarınız için teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık. Umarım ona karşı tüm bu yaptıklarınız, uğraşlarınız hayatınızda hep iyilikle karşılık bulur size. :) Gittiği yerde en güzel haliyle izliyor ve bekliyordur minik dostunuz, eminim çok daha mutludur.

Son düzenleme:

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
ÇOK üzüldüm çok emek verdiniz çok uğraştınız her anını takip etmeye çalıştık öncelikle sizden Allah razı olsun inanıyorum ki melekti cennette yerini aldı😢 Hepsinin yeri ayrı ama nenem farklıydı. Başınız canınız sağ olsun😞

Üst Alt