Artık gördüğünden eminim kafesin içine yerleştirdim tekrar, uzağa yemlik koydum düşe kalka gitti yemliğe fakat dediğiniz gibi ya ağrı ya mevcut düşük enerjiden dolayı gözlerini pek açmıyor ve yakın mesafeden refleks testime tepkisiz kalıyor. Görmesi rahatlattı ama beni. Günlerdir cansız gibi hareketsizdi kafa yere düşük, kanatlar düşük, çok kötü durumdaydı kimsenin umudu yoktu bugün çok şükür videoda da gördüğünüz gibi ayaklandı canım kuşum. Arada sebze suyu sıkıp azıcık veriyordum ama ekstra sıvı vermeyi de kestim, veteriner değil ama doktor arkadaşım da sıvıyı olabildiğince kes demişti kalp yetmezliğinin en büyük düşmanlarından biri fazla sıvıymış. İdrar söktürücü ve kalbin kasılmasını arttıean ilaçlar kullanılıyormuş insanlarda ama kuşlar için böyle bir ilaç bulmak mümkün değil herhalde. 3 gün yumurta maması, sıvıyı kesmem, d vitamini, b vitamini dün de versela laga A21 yedirdim az miktarda toparlıyor inşallah daha da iyi olacak
This video is unavailable.
streamable.com
Zeolit'i sipariş ettim henüz ulaşmadı. Şu ürünü aldım ama güvenilir gerçek içeriklidir umarım. Bir şey alırken de korkuyorum artık artan maliyet, fiyatlardan hep bölünmüş ürünler satılıyor değişik markalar türüyor sahte ürünler aşırı çoğaldı piyasada
link paylaşmak yasak ise hemen silerim görmeniz açısından atıyorum
Aromel Zeolit Tozu | 454 gr | Ultra Fine | Mikronize Aktif Zeolit, Clinoptilolite yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
@Aslı Ö. @Fiko