B Beyjohn Yeni Üye Katılım 10 Haz 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Haz 2021 #1 Hastalık Belirtileri Yok Kullanılan İlaç Yok Bu kuşu yeni aldim. Yavru diye satildi ama tirnaklari uzun . Acaba yasi ve cinsiyeti nedir
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,684 Tepkime puanı 5,000 Puanları 113 10 Haz 2021 #2 Beyjohn' Alıntı: Bu kuşu yeni aldim. Yavru diye satildi ama tirnaklari uzun . Acaba yasi ve cinsiyeti nedir Genişletmek için tıkla ... Kuş yavru erkek gibi göründü ama dişiye de dönebilir
Beyjohn' Alıntı: Bu kuşu yeni aldim. Yavru diye satildi ama tirnaklari uzun . Acaba yasi ve cinsiyeti nedir Genişletmek için tıkla ... Kuş yavru erkek gibi göründü ama dişiye de dönebilir
B Beyjohn Yeni Üye Katılım 10 Haz 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 10 Haz 2021 #3 Tuğrul Bey' Alıntı: Kuş yavru erkek gibi göründü ama dişiye de dönebilir Genişletmek için tıkla ... dişiye döndüğünu nasil anlarim ve kac ayliktir sizce
Tuğrul Bey' Alıntı: Kuş yavru erkek gibi göründü ama dişiye de dönebilir Genişletmek için tıkla ... dişiye döndüğünu nasil anlarim ve kac ayliktir sizce
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,684 Tepkime puanı 5,000 Puanları 113 10 Haz 2021 #4 Beyjohn' Alıntı: dişiye döndüğünu nasil anlarim ve kac ayliktir sizce Genişletmek için tıkla ... Burun deliklerinin kenarındaki beyazlık vermeye doğru açılmaya başlar. Anlaşılır yani 3 aylıktan kucuk duruyo
Beyjohn' Alıntı: dişiye döndüğünu nasil anlarim ve kac ayliktir sizce Genişletmek için tıkla ... Burun deliklerinin kenarındaki beyazlık vermeye doğru açılmaya başlar. Anlaşılır yani 3 aylıktan kucuk duruyo
B Beyjohn Yeni Üye Katılım 10 Haz 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 11 Haz 2021 #5 Tuğrul Bey' Alıntı: Burun deliklerinin kenarındaki beyazlık vermeye doğru açılmaya başlar. Anlaşılır yani 3 aylıktan kucuk duruyo Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederim. Erkekse hangi renge döner.bide bu kuş sürekli uyuyor acaba bi hastalığı yoktur degilmi
Tuğrul Bey' Alıntı: Burun deliklerinin kenarındaki beyazlık vermeye doğru açılmaya başlar. Anlaşılır yani 3 aylıktan kucuk duruyo Genişletmek için tıkla ... Cok teşekkür ederim. Erkekse hangi renge döner.bide bu kuş sürekli uyuyor acaba bi hastalığı yoktur degilmi