• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Yaşı kaç :)

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Merhabaa :) eşime esnaf komşusu 1 hafta bakalım diye misafir vermiş . Cinsiyet sanırım erkek ama yaşı hakkında bilgi verir misiniz .:)

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba evet erkek net bir yaş ama üstü de olabilir. Kesin bir yaş belirlemek zor.

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Teşekkürler:) misafirimizi en iyi şekilde ağırlamak lazım. Mamaistten suluk ve tünek almıştım doger urunlerin yanında . Kumu vs de yok kafesde :) birazcık duzenleyelim bakalım :)

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Kafesin son hali . Kumu yoktu diskisinda yem vardı hemen gritli kum koydum. Ahşap tunekler ekledpm plastikleri çıkardım. Papağan salıncağı çok alan kaplıyordu yeni tek kişilik salıncak taktım . Alt ızgarayı düzenledim. Yarın kalamar kemiği ve gaga taşı alıp ekleyecegim. Kafes tülü kalacak ( kafesden cikarmayacagim ). Kafes biraz küçük ama elden gel n bu :)

Ekli dosyalar

Paşa01

Paylaşımcı
Kafesin son hali . Kumu yoktu diskisinda yem vardı hemen gritli kum koydum. Ahşap tunekler ekledpm plastikleri çıkardım. Papağan salıncağı çok alan kaplıyordu yeni tek kişilik salıncak taktım . Alt ızgarayı düzenledim. Yarın kalamar kemiği ve gaga taşı alıp ekleyecegim. Kafes tülü kalacak ( kafesden cikarmayacagim ). Kafes biraz küçük ama elden gel n bu :)
Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok güzel olmuş🌸sahibine söyleyin bence artık sizde kalsın bu minik 🙂

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Aslında sahibi zaten bir eşya gibi istersen senin olsun demiş eşime. Yani bu candan bu şekilde bahseden ve tatil keyfi için ( yakın arkadaş , akraba haric ) birine bu kadar kolay emanet eden birine geri vermek istemiyorum açıkçası. Bende bende kalsın isterim ama biliyorsunuz iki kuşum daha var. Hatta biri hasta ve çok özel bakım istiyor. Yetebilir miyim bilmiyorum :( iki erkek kuş aynı kafesde olur mu , dişi ilerde o kafese gelirse iki erkek bir dişi olur mu, 3 farklı kafes e yetebilir miyim. Hiç bilmiyorum :( ama ya bende kalacak ya da benim kadar severek bakacak birine sahiplendirecegim. Yavrucagin gaga taşı kalamar kemiği hiçbir şeyi yoktu. O suluk en son ne zaman yıkandı belli değil. Ona geri vermicem ama bende mı kalır sahiplendirir miyim bakicaz. Alisirsam kimseye de veremem . Hayırlısı olsun inşallah 🤲 Ağustosda sivasdan kuş getirecektim dişi hatta daha önce sormuştum da o kuş da vefat etti. Çok kötü oldum. Bağlanınca çok zor oluyor. Şuan hasta dişi kuşum için toplasan bir damacana aglamisimdir 🤭 bağlanınca kötü oluyor insan. Şimdilik bakımları yapıldı biryerinde yarası vs yok ama içim rahat etsin kaşıntısı azalsın diye sprey sıktım. Avecare den de b vitamini aminoasit damlattim suyuna. Şimdi keyfi yerinde salincaginda sallanıyor. Kuş da şaşırdı cennete mi düştük diyordur hahahha

Üst Alt