• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yaş ve cinsiyet tahmini bilemedim

Sarılı

Yeni Üye
Merhabalar 2 tane muhabbet kuşum var birinin baya yaşlı olduğunu biliyorum o yüzden tahmin edemedim ben bu işi bilen kişiler cinsiyetlerini söyleyebilir mi ? resimleri assagiya bırakıyorum

Extreme_MAD

Aktif Üye
Merhabalar 2 tane muhabbet kuşum var birinin baya yaşlı olduğunu biliyorum o yüzden tahmin edemedim ben bu işi bilen kişiler cinsiyetlerini söyleyebilir mi ? resimleri assagiya bırakıyorum

Dişi gibi geldi bana 4 - 5 aylık gibi (yanlışsam kusuruma bakmayın). Yaşlı dediğiniz erkek.

Sarılı

Yeni Üye
Yeşil dişi mavi erkek
teşekkür ederim birde aldığım kuşlar hep uçma biliyorlardi ben haftada 2/3 kez evde oldukça ucuruyordum kafesi açtığımda, yeşil olan kuş atliyor ve sağa sola çarpıyor ben uçmayı öğrensin diye habire açıyorum ancak sağa sola çarpması sıkıntı olur mu en basitinden önünde duran kafese bile ayarlayamiyor

Extreme_MAD

Aktif Üye
teşekkür ederim birde aldığım kuşlar hep uçma biliyorlardi ben haftada 2/3 kez evde oldukça ucuruyordum kafesi açtığımda, yeşil olan kuş atliyor ve sağa sola çarpıyor ben uçmayı öğrensin diye habire açıyorum ancak sağa sola çarpması sıkıntı olur mu en basitinden önünde duran kafese bile ayarlayamiyor
olur etrafa çarpması sıkıntı etrafı tanımasını rota oluşturmasını bekleyin şuan uçurmayın gagası kırılabilir burnu kanayabilir

EnesGenç

Eski Forumcu
Dişi = yesil
Mavi= şüpheli ama erkek gibi

Üst Alt