A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 128 Tepkime puanı 38 Puanları 28 6 Eyl 2023 #1 Merhaba dün sultan papağanı aldım. Hayvan geldiğinden beri hiç hareket etmedi sürekli uyuyor 3 aylık erkek dediler Anlayanlar yardımcı olabilir mi Son düzenleme: 6 Eyl 2023
Merhaba dün sultan papağanı aldım. Hayvan geldiğinden beri hiç hareket etmedi sürekli uyuyor 3 aylık erkek dediler Anlayanlar yardımcı olabilir mi
T temhaizm Yeni Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 6 Eyl 2023 #2 Kardeşim turuncusu yuvarlak İbikleri sarı oluyor Erkek
T tssy23 Müdavim Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2022 Mesajlar 637 Tepkime puanı 477 Puanları 63 6 Eyl 2023 #3 Suan cinsiyet için erken ama erkek olma ihtimali var
A Azyeb Aktif Üye Katılım 6 Eyl 2023 Mesajlar 128 Tepkime puanı 38 Puanları 28 6 Eyl 2023 #4 temhaizm' Alıntı: Kardeşim turuncusu yuvarlak İbikleri sarı oluyor Erkek Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim İçimdeki kuruntuları azalttın
temhaizm' Alıntı: Kardeşim turuncusu yuvarlak İbikleri sarı oluyor Erkek Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim İçimdeki kuruntuları azalttın
mberkinizm Aktif Üye Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 166 Tepkime puanı 60 Puanları 28 6 Eyl 2023 #5 Azyeb' Alıntı: Merhaba dün sultan papağanı aldım. Hayvan geldiğinden beri hiç hareket etmedi sürekli uyuyor 3 aylık erkek dediler Anlayanlar yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... pek bi bilgim yok ama bence hareket etmemesi uyuması daha yeni geldiği içindir bende ilk muhabbet kuşu aldığımda kuş 2 3 gün olduğu yerde durmuştu kafesin içinde sonradan düzeliyor
Azyeb' Alıntı: Merhaba dün sultan papağanı aldım. Hayvan geldiğinden beri hiç hareket etmedi sürekli uyuyor 3 aylık erkek dediler Anlayanlar yardımcı olabilir mi Genişletmek için tıkla ... pek bi bilgim yok ama bence hareket etmemesi uyuması daha yeni geldiği içindir bende ilk muhabbet kuşu aldığımda kuş 2 3 gün olduğu yerde durmuştu kafesin içinde sonradan düzeliyor