• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yarışma Sonucu! Yarışma 3.Oylaması

3 üncüyü Belirleyelim 2 oy hakkımız var...

• atakan_22

• Doğacı

• KusBulut

• Smaug

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
ankat.jpg
Değerli Ailemiz 4 Ekim 2023 Tarihinde yapılan yarışmada yönetimin oylamasıyla 8 oy ile 1. @nymeria 7 oy ile 2. @HakanG olmuştur ☺ 3 unculuk oylamada 3 oy ile 4 kişi eşit oylama olduğu için 2 günlük oylamayı hep birlikte yapacağız 🙏
3.Adayları
@atakan_22
@Doğacı
@KusBulut
@Smaug
Yarışmacıların kendisi hariç bir başka arkadaşına oy vermesi için 2 oy hakkı verilmiştir ve 13 ekim cuma saat 20:00 a kadar anket kapanacaktır..
Herkes 2 oy kullansın...
Aşağiya yarışma konusu linkini bırakıyorum. Linki tıklayarak güzellikleri oylayalım ilgi ve alakanız için teşekkürler😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hepsi birbirinden güzel maşallah ❤
1.kardeşim@nymeria
2.kardeşim@HakanG
3.kardeşim şimdiden hayırlı olsun
Oyumu kullandım bakalım kim olcak🧿🤗🫣🦜
Düzenleyen, organize eden, paylaşım yapan, oy kullanan tüm Kafeskuslari.com ailesine teşekkür ederim iyi ki varsınız 🧿🤗🦜❤❤🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 53415
Değerli Ailemiz 4 Ekim 2023 Tarihinde yapılan yarışmada yönetimin oylamasıyla 8 oy ile 1. @nymeria 7 oy ile 2. @HakanG olmuştur ☺ 3 unculuk oylamada 3 oy ile 4 kişi eşit oylama olduğu için 2 günlük oylamayı hep birlikte yapacağız 🙏
3.Adayları
@atakan_22
@Doğacı
@KusBulut
@Smaug
Yarışmacıların kendisi hariç bir başka arkadaşına oy vermesi için 2 oy hakkı verilmiştir ve 13 ekim cuma saat 20:00 a kadar anket kapanacaktır..
Herkes 2 oy kullansın...
Aşağiya yarışma konusu linkini bırakıyorum. Linki tıklayarak güzellikleri oylayalım ilgi ve alakanız için teşekkürler😊

@ömer18 resimde isminiz var oylamayı yönetim yaptı ve beğeniler değerlendirildi 😊

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
@nymeria tebrik ederim ilk fotoyu sen attiginda diger fotolari gormeden 1. bu bence favorim demistim 🤩😊 hayirli olsun tekrardan 👏👏 @HakanG sizide tebrik ederim hayirli olsun..👏 3. Luk icin yarisan arkadaslarimizada basarilar diliyorum.
Yaa, çok teşekkür ederiim🤩

Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Hepsi birbirinden güzel maşallah ❤
1.kardeşim@nymeria
2.kardeşim@HakanG
3.kardeşim şimdiden hayırlı olsun
Oyumu kullandım bakalım kim olcak🧿🤗🫣🦜
Düzenleyen, organize eden, paylaşım yapan, oy kullanan tüm Kafeskuslari.com ailesine teşekkür ederim iyi ki varsınız 🧿🤗🦜❤❤🧿
Sağ olun ❤

Etkinlik için de çok teşekkür ederiz, oyumu kullanayım ben de :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şimdi soru Bizim kuş degerlendirmeye alinmadimi insta uyeligi yuzunden

Cevap Kusunuz 1 oy almis oylamada insta degerlendirmesine gerek kalmamış maalesef instagramla alakli bir durum söz konusu degil.

Uslüp larda biraz sıkıntı var gibi degerlendirmeye alindi demek varken 1 oy aldi diye konuya yazmak ne alaka sonuçtan mutlu olmuş gibi
Üslupta bişey yok da sanırım sizin bişeylere canınız sıkılmış hocam çünkü instagram ve youtube işin arka planıydı yani daha fazla üyeye ulaşıp aileyi büyütmek amaçlıydı. Sonerin yorumda demek istediği instagramınız yok diye değerlendirme yapılmadı oylamayı merak ettiğiniz için söyliyim yönetimin bir bölümü var sadece yönetimin gördüğü orada aynı bu şekilde 14 kişi tarafından anket açılarak 3 oylama ile yapıldı ve yapılan oylama sonucu yukarda resimlendirildi gizli saklı yok👍
Sonuçtan hepimiz empati yapıp mutlu olmamız gerekir @ömer18 hocam neticede eğlenip aktivite olsun diye yaptığımız bir yarışmadır☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yaa, çok teşekkür ederiim🤩

Sağ olun ❤

Etkinlik için de çok teşekkür ederiz, oyumu kullanayım ben de :)
Tebrikler kardeşim bir yarışmaya daha imzanızı attınız güzel çocuklarınızla🥰😂 Bir dahaki yarışmada @nymeria hariç kuralı mı koysak🤪şaka bir yana güzel olan kazandı😊🙏
Çok teşekkür ederim hocalarım 😊 Yarışmaya katılan diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Umarım bu güzel arkadaşlarımızın hepsinin tüyünce ömrü olur ❤ Pamuğum da çok teşekkür ediyor selamı var hepinize 😅Ekli dosyayı görüntüle 53424
Ya maşallah bizden de bu yakışıklıya selamlar sevgiler 🥰❤Tebrikler🙏

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Tebrikler kardeşim bir yarışmaya daha imzanızı attınız güzel çocuklarınızla🥰😂 Bir dahaki yarışmada @nymeria hariç kuralı mı koysak🤪şaka bir yana güzel olan kazandı😊🙏

Ya maşallah bizden de bu yakışıklıya selamlar sevgiler 🥰❤Tebrikler🙏
Hahahah bu sefer beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Bir dahakine lütfen benim çocukları oylamayın notu düşebilirim 😁

Soner

Aktif Üye
Hahahah bu sefer beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Bir dahakine lütfen benim çocukları oylamayın notu düşebilirim 😁
Bir sonraki yarismanin ilk kurali olur gibi 😂Beklememek sizin mutevaziliginizden olmus hocam 😊 1.lik konusunda benide yaniltmadiklari ve hakli cikardiklari icinde ayrica sevdim o canlari tuyleri kadar omurleri olsun insallah ❤

Soner

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim hocalarım 😊 Yarışmaya katılan diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Umarım bu güzel arkadaşlarımızın hepsinin tüyünce ömrü olur ❤ Pamuğum da çok teşekkür ediyor selamı var hepinize 😅Ekli dosyayı görüntüle 53424
Masallah tekrardan hayirli olsun kartal gibi poz vermisti aslan parcasi 🦅😊 tuyu kadar ömrü olsun saglikla besleyin insallah 🙏

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Bir sonraki yarismanin ilk kurali olur gibi 😂Beklememek sizin mutevaziliginizden olmus hocam 😊 1.lik konusunda benide yaniltmadiklari ve hakli cikardiklari icinde ayrica sevdim o canlari tuyleri kadar omurleri olsun insallah ❤
Saygı duyarım😁
Güzel gören gözünüze sağlık 🤩 Amin, teşekkür ederimm hepimizinki öyle olsun

Üst Alt