• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardimm edinn luttfennn

Çağrı

Yeni Üye
merhaba direk konuya girmek istiyorum
Cicikusu sabah kalktigimda kafesinde tunegimde kabarik bi sekilde gordum ve bisey dugunu anladim yanina gittim konusam kusum hicbir tepki vermedi parmagimi kafese dogru yanastirdim normalde ya isirir ya kacardi ama hic hareket etmedi kafesten aldim sadece cik cik diye ötuyodu kanatlarinin altima baktim bisey yok utuyoda sonra kafesinin icine baktim resmini atiyorum sulu diski vardi veterinere goturemedim yem yemeside normal ewde daha once almis oldugum bir ilac vardi ( NEO-TERRAMYCİN ) diye oral cozelti tozu sularina koydum ictikten sonra canlanma oldu sabah buldugum halinden eser yok simdi otuyo esiyle opusuyolar yuvalarinda yatiyolar ama simdi komusmuyo bi rahaysizligi var lutfen donus yapin burda bir canlinin hayati soz konusu dışkı fotosunu atiyorum yardim edin lutfen

"Misket"

Aktif Üye
Kafesin altını temizlemenizi öneririm. İshal konusunda yorum yapamayacağım bir bilgim yok.

furkan er

Aktif Üye
merhaba direk konuya girmek istiyorum
Cicikusu sabah kalktigimda kafesinde tunegimde kabarik bi sekilde gordum ve bisey dugunu anladim yanina gittim konusam kusum hicbir tepki vermedi parmagimi kafese dogru yanastirdim normalde ya isirir ya kacardi ama hic hareket etmedi kafesten aldim sadece cik cik diye ötuyodu kanatlarinin altima baktim bisey yok utuyoda sonra kafesinin icine baktim resmini atiyorum sulu diski vardi veterinere goturemedim yem yemeside normal ewde daha once almis oldugum bir ilac vardi ( NEO-TERRAMYCİN ) diye oral cozelti tozu sularina koydum ictikten sonra canlanma oldu sabah buldugum halinden eser yok simdi otuyo esiyle opusuyolar yuvalarinda yatiyolar ama simdi komusmuyo bi rahaysizligi var lutfen donus yapin burda bir canlinin hayati soz konusu dışkı fotosunu atiyorum yardim edin lutfen
çok bilgili bir insan değilim ama dışkı ishal gibi benim kuşumda ishaldi 1 damla sirke kattım haftada 1 sadece 2 hafta uyguladım düzeldi gibi ama asla kesin bir bilgim yok bir youtube kanalından görüp uygulamıştım ben ama bence veterinere götürün (kanatlı uzmanı)en doğru müdahaleyi yapacaklardır

furkan er

Aktif Üye
Kuşlara iç parazit yapmak gerekiyor worm mix önerebilirim. Bide sitraks var beşeri olarak. İlaç.kullanimi sonrası probiyotik ve vitaminde kullanmak gerekiyor elinizde yoksa probiyotik entrobac diazyme olabilir vitamin gerwit yada avisol plus
iç parazit ilacı nasıl kullanılıyor acaba benim kuşumdada var sanırım aslında tam emin değilim benimki iç parazit mi diye dışkısını paylaşmıştım kendi profilimde ama ilacın kullanis seklini anlatabilir misiniz bide olmasa bile düzenli mi kullanulıyor nerede satılıyor