• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yardımınıza ihtiyacım var

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Mrb forumdaslar nasılsınız 2 yaşında Alexandır papağanı sahiblendim erkek kus akıllı ele omuza geliyor kendini sevdiriyor ama sıkıntımız var ☺ bu iki sıkıntıyı çözmemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim elimden meyve sebze yiyor

1. Sorun benimle fazla vakit geçirmiyor evet elime omuzuma geliyor ama erken sıkılıp uçup gidiyor

2. sorun bu yaşta ki bir kusa komut eğitimi verebilirmiyim evet bir alt yapısı var ama sonuçta yaşı büyük yawru değil

önerilerinize açığım kus 8 gündür bende

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mrb forumdaslar nasılsınız 2 yaşında Alexandır papağanı sahiblendim erkek kus akıllı ele omuza geliyor kendini sevdiriyor ama sıkıntımız var ☺ bu iki sıkıntıyı çözmemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim elimden meyve sebze yiyor

1. Sorun benimle fazla vakit geçirmiyor evet elime omuzuma geliyor ama erken sıkılıp uçup gidiyor

2. sorun bu yaşta ki bir kusa komut eğitimi verebilirmiyim evet bir alt yapısı var ama sonuçta yaşı büyük yawru değil

Merhaba 8 günde bu kadar gelmesi ilerde çok iyi iki dost olacağınıza işaret ediyor😊🤲

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba 8 günde bu kadar gelmesi ilerde çok iyi iki dost olacağınıza işaret ediyor😊🤲
Teşekkür ederim ama kusun yavru olmaması biraz eğitim noktasında düşündürdü beni neler yapabilirim diye düşünmeye başladım :)

Rob_Roy

Aktif Üye

Merhaba, bizim de 2,5 yaşında bir Alexander Papağanımız var. Yaklaşık 1 ay oldu. evcil, daha önce bir sahibi varmış.
Canınızı sıkmayın, bizim de mesafeli bir ilişkimiz var. Canı ilgi isteyince Pazar günü sabah 7:30 da ortalığı ayağa kaldırıyor. Canı istemezse de kafesinden alabilene aşk olsun.
Eğitim konusunda; ben de yeni hobiciyim ama bu kuşların ev ortamında 20-30 yıl ömürleri olduğu ve 1-3 yaş arasında eğitilebilecekleri söyleniyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt