• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardımcı olabilir misinizz

Arsızıım

Yeni Üye
teşekkür ederim cok sağ olun
Merhabalar. Benim evladımı Niğde’de ki bir veteriner yanlıs teshislerle kitlelerine bastırarak yanlış ilaçlarla vefatına sebep oldu. Lütfen dikkatli olun. O gideli bir hafta oldu hala kendimi sucluyorum. Niğde Veteriner Kliniğine güvenebilirsiniz, röntgen vs çekiyorlar dışkı kontrolü yapıyorlar. Diğer türlü farklı doktorlar eline geleni veriyor ve gönderiyor. Cok gecmis olsun.

büsraa0

Yeni Üye
Merhabalar. Benim evladımı Niğde’de ki bir veteriner yanlıs teshislerle kitlelerine bastırarak yanlış ilaçlarla vefatına sebep oldu. Lütfen dikkatli olun. O gideli bir hafta oldu hala kendimi sucluyorum. Niğde Veteriner Kliniğine güvenebilirsiniz, röntgen vs çekiyorlar dışkı kontrolü yapıyorlar. Diğer türlü farklı doktorlar eline geleni veriyor ve gönderiyor. Cok gecmis olsun.
yaaa cok cok teşekkür ederimmmmm

büsraa0

Yeni Üye
dediğiniz niğde veteriner kliniği tam olarak nerde konum tarif etme şansınız da var mı

Üst Alt