• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardımcı olabilir misinizz

büsraa0

Yeni Üye
Kuşum yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdi ve enfeksiyondan sonra nöbet geçiriyor galiba veterinerler de düzgünce yardımcı olmadı lütfen bi yardım edebilir misiniz videosunu koyacağım

büsraa0

Yeni Üye
şuan sadece vitamin veriyorum öncesinde antibiyotik verdi veteriner kullandım ama yani çok faydası olmadı kuşuma napcam bilmiyorum çok çaresizim

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Antibiyotiğin Adi Ne Peki Biliyor musunuz ? Ağır Mı Geldi Diye Düşünüyorum. @Burçak A.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Anladım. Norolojik Sinirsel Problemde Olabilir. Röntgen Görüntüsü Var mı Elinizde ? Arkadaşlarımızda Bir Bakarlar Aklıma Başka Bir Durum Gelmedi. @Demet bükay @Aslı Ö.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Peki Diski Analizi Yapıldı mı? Niğdede Başka Kanatli Uzmanı Araştıralım Oraya da Bir Götürün İsterseniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu nöbet antibiyotikten sonra mı oldu yoksa öncesinde var mıydı. Sonra olduysa bazı antibiyotikler sinir sistemini etkiliyor. Temiz beyaz peçeteye birden fazla dışkıları atar mısınız.

büsraa0

Yeni Üye
Olur fakat anca cumartesi götürebilirim ilçesinde yasıyorum çünkü de

büsraa0

Yeni Üye
Bu nöbet antibiyotikten sonra mı oldu yoksa öncesinde var mıydı. Sonra olduysa bazı antibiyotikler sinir sistemini etkiliyor. Temiz beyaz peçeteye birden fazla dışkıları atar mısınız.
Sonra oldu evet ama dıikılarında bir sorun yok yani birkaç gün önce biraz idrar atımı fazlaydı ama suan normal

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Çok Vakit Kaybetmeden Götürün. Diski Analizi de İsteyin. Bakteriyel Bir Durum Varsa Netleşmiş Olur. Röntgen Görüntüsünüde Konu Altında Paylaşabilirsiniz. Tecrübeli Arkadaşlarimda Bakarlar. Geçmiş Olsun Umarim Çabuk Atlatır 🙏🌸

büsraa0

Yeni Üye
Çok Vakit Kaybetmeden Götürün. Diski Analizi de İsteyin. Bakteriyel Bir Durum Varsa Netleşmiş Olur. Röntgen Görüntüsünüde Konu Altında Paylaşabilirsiniz. Tecrübeli Arkadaşlarimda Bakarlar. Geçmiş Olsun Umarim Çabuk Atlatır 🙏🌸
dışkısının görüntüsü normal gözüküyor herhangi. Bir bakteriyel durum varsa anlayabilir miyiz acaba

Üst Alt