• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım edermisiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hmm tamam teşekkür ederim ben dediklerinizi aldıktan sonra kullanımlarını nasıl kullanacağımi diyeti nasıl yapacağımı bana anlatabilir misiniz rica etsem ☺
Tabiki isterseniz mamaist whatsapp hattından şehmus hocamıza yazın o size diyet yem hazırlasın ☺

nisa123

Aktif Üye
Tabiki isterseniz mamaist whatsapp hattından şehmus hocamıza yazın o size diyet yem hazırlasın ☺
Tamam teşekkür ederim yemini illa değiştirmem gerekiyor mu özel karışım yem var şuan bende mamaistten almıştım o olmazmi birde deve dikeni tohumunun resmini atabilirmisiniz bana acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

nisa123

Aktif Üye
Olur onu bitirin bir dahakine özel karışım yerine diyet yem istersiniz
Buyrun 🙏
Tamam teşekkür ederim çok teşekkür ederim hemen şimdi sipariş veriyorum ikisini de ürünler gelince size haber veririm ona göre diyete başlarim nasıl ne şekilde kullanacağımı size sorarım çok sağolun hayırlı ramazanlar ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam teşekkür ederim çok teşekkür ederim hemen şimdi sipariş veriyorum ikisini de ürünler gelince size haber veririm ona göre diyete başlarim nasıl ne şekilde kullanacağımı size sorarım çok sağolun hayırlı ramazanlar ☺
Rica ederim her zaman 🌸
Sedochol yarım suluk suya 5 damla vereceksiniz haftada bir kez , devedikeni tohumu ununu da yemine yarım çay kaşığı serpin her gün ☺

nisa123

Aktif Üye
Rica ederim her zaman 🌸
Sedochol yarım suluk suya 5 damla vereceksiniz haftada bir kez , devedikeni tohumu ununu da yemine yarım çay kaşığı serpin her gün ☺
Çok teşekkür ederim gerçekten zeolit tozunu nasıl vereyim acaba probiyotik ve vitamin de vereyim mi acaba birde haftada 2 gün sebze demi

nisa123

Aktif Üye
Rica ederim her zaman 🌸
Birde eğer kusumda lipom yoksa bile yapınca bı zararı olmaz demi bunlarin kuşa birde ne kadar süre vermem lazım kaç gün boyunca acaba ne zaman geçer karnının altındaki şey acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim gerçekten zeolit tozunu nasıl vereyim acaba probiyotik ve vitamin de vereyim mi acaba birde haftada 2 gün sebze demi
Zeolit tozunu sebzesine mercimek tanesi kadar serpin 🙏 Gervit ve entrobaca devam edin sedochol ve bt amin forteyi dönüşümlü kullanın. Mesela bir hafta bt amin forte verdiniz, öbür hafta sedochol verin 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Birde eğer kusumda lipom yoksa bile yapınca bı zararı olmaz demi bunlarin kuşa birde ne kadar süre vermem lazım kaç gün boyunca acaba ne zaman geçer karnının altındaki şey acaba
Yarın orasının resmini net görelim daha sağlıklı yorum yapalım şimdi size yapacağınız diyeti açıklıyorum sadece ☺

nisa123

Aktif Üye
Tamam bt amin forte de b vitaminidir alın iyi olur ☺
Tamam alayım o zaman teşekkür ederim şimdi 1 hafta BT bir hafta sedochol öyle yapicam sonra hergün deve dikeni tohumu zeoliti de haftada 1 gün vereyim o zaman demi diğer gervit ve probiyotikde haftada 1 defa zaten teşekkür ederim yarinda size kuşun resmini atarım ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam alayım o zaman teşekkür ederim şimdi 1 hafta BT bir hafta sedochol öyle yapicam sonra hergün deve dikeni tohumu zeoliti de haftada 1 gün vereyim o zaman demi diğer gervit ve probiyotikde haftada 1 defa zaten teşekkür ederim yarinda size kuşun resmini atarım ☺
Devedikeni her gün yemine yarım çay kaşığı, zeolit de her gün mercimek tanesi kadar azıcık bir sebzeye serpin ☺ Gervit ve entrobac haftada bir evet 🙏

Üst Alt