• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yardım edermisiniz

nisa123

Aktif Üye
Merhaba muhabbet kuşunun karnının altında küçük bı sekilde lipom var galiba nasıl geçirebilirim acaba yardım edermisiniz

nisa123

Aktif Üye
Kuşunuz kaç gram biliyor musunuz
Yok hiç tartmadım kuşu tartı yok çünkü evde daha önce yoktu yeni fark ettim dokununca yumuşak bı şekilde geliyor küçük zor fark ediliyor gibi nasıl geçirebilirim acaba birde sıvı yapıyor kakasını ve bazen boğazında bişey kalmış gibi öksürüp duruyor bişey çıkartmaya çalışıyormus gibi bugünde yaptı öyle ve soluk alma nefes sesleri geldi biraz kuştan

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yok hiç tartmadım kuşu tartı yok çünkü evde daha önce yoktu yeni fark ettim dokununca yumuşak bı şekilde geliyor küçük zor fark ediliyor gibi nasıl geçirebilirim acaba birde sıvı yapıyor kakasını ve bazen boğazında bişey kalmış gibi öksürüp duruyor bişey çıkartmaya çalışıyormus gibi bugünde yaptı öyle ve soluk alma nefes sesleri geldi biraz kuştan
Bir tunekte vıdeosunu görelim

nisa123

Aktif Üye
Dışkı resimlerini atabilir misiniz
Kusura bakmayın şuan akşam olduğu için kuş uyuyor ışığı açıp rahatsız etmeyeyim ama dışkısı şuan sıvı bazen içinde yeşil kakada oluyor bazen normal yapıyor ama şuan genellikle sıvı bı şekilde yapıyor dışkısını

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yarın tünekte videosunu çekip streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim, bir de dışkı resmini görelim daha sağlıklı yorum yaparım 🙏☺

nisa123

Aktif Üye
Yarın tünekte videosunu çekip streamble.com üzerinden atarsanız sevinirim, bir de dışkı resmini görelim daha sağlıklı yorum yaparım 🙏☺
Tamam olur atarım teşekkür ederim fakat bişey sorabilirmiyim lütfen karnının altında ki şey lipomsa nasil tedavi edebilirim acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam olur atarım teşekkür ederim fakat bişey sorabilirmiyim lütfen karnının altında ki şey lipomsa nasil tedavi edebilirim acaba
Onun resmini görelim, gerekirse diyet öneririz siz sedochol, devedikeni tohumu unu alın, haftada 2 gün sebze verin, meyve vermeyin. Hareket etsin gün içinde ☺

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Onun resmini görelim, gerekirse diyet öneririz siz sedochol, devedikeni tohumu unu alın, haftada 2 gün sebze verin, meyve vermeyin. Hareket etsin gün içinde ☺
Lipom sadece cerrahi müdahale ile düzelir yazmıştı Mehmet hoca, diyet ile de düzelme oluyor muymuş şaşırdım

Üst Alt