• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yardım edermisiniz lütfen

nisa123

Aktif Üye
Kuşum 1 aydır nefes sesi çıkarıyor bazen azalıyor ses bazen artıyor burnundan ses geliyor bazı günler burnunu kaşıdığında da burnundan su akıyor yem yerken yemin başında çok çiğniyor geviş getirir gibi ağzında çok çiğniyor yemi sonra bu aralar 2 gündür ikidebir yemine iniyor bir iki yiyor sonra geri çıkıyor sonra tekrar yemine iniyor bir iki yiyor sonra tekrar geri çıkıyor hareketinde dışkısında herhangi bir anormallik yok dışkısı da iyi sıvı idi normalde ama son 1 haftadır eskiye normale döndü normal bir şekilde yapıyor şuan ama nefes sesi geçmiyor anlamadım kalorifer sürekli açık ondan burnunu falan mı kurutuyor acaba kalorifer bilmiyorum odayı da havalandırmıyorum kar yağıyor içerisi soğuk olur diye şuan işte nefes sesi var bazen de yemek yerken boğazına takılmış gibi oluyor çıkarmaya çalışıyor bide ara da nefes sesi varken boğazı şişip geri iniyor ara ara ama bu nefes sesi geçmiyor burnunda ki ve yemi de çok çiğniyor

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Kanatlı Uzmanına Gidip Analiz Yaptırın. Bahsettiğiniz Şeyler Hem Solunumla İlgili Hemde Kursak Mantarindan Dolayı Olabilir.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Cumhuriyet ünivde veterinerlik fakültesi varmış. Belki egzotik hayvanlarada bakıyorlardır.

Üst Alt