• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Yapabileceğim her şeyi yazın lütfen nasıl düzeltebilirim

Fredo

Yeni Üye
Burnunun içini temizlemiştim biraz biraz geçen söylenildiği gibi ama yeniden aynı durum oldu simsiyah pislik dolu içi sürekli hapşırıncada böyle oluyor işte fotoğraftaki gibi burnunu tamamen nasıl temizleyebilirim zaten temizlerken inanılmaz korkuyor ama yapacak bişey yok odada evde sigara içilmiyor odada ne parfüm ne dedorant ne herhangi bir koku sıkılıyor her gün tozları alıyorum ama anlamıyorum neden bu kadar içi pislik doluyor lütfen ne yapabileceğimi bilenler yardım etsin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Burnunun içini temizlemiştim biraz biraz geçen söylenildiği gibi ama yeniden aynı durum oldu simsiyah pislik dolu içi sürekli hapşırıncada böyle oluyor işte fotoğraftaki gibi burnunu tamamen nasıl temizleyebilirim zaten temizlerken inanılmaz korkuyor ama yapacak bişey yok odada evde sigara içilmiyor odada ne parfüm ne dedorant ne herhangi bir koku sıkılıyor her gün tozları alıyorum ama anlamıyorum neden bu kadar içi pislik doluyor lütfen ne yapabileceğimi bilenler yardım etsin
Merhaba, kekik kaynatın lütfen
Burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün
Nemlendirir ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Yüzüne ara sıra kekik çayı yapıp püskürtün
Dolu değil burnu normal iç kıkırdak gözüküyor

Fredo

Yeni Üye
Merhaba, kekik kaynatın lütfen
Burun deliklerine kulak pamuğu ile sürün
Nemlendirir ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Yüzüne ara sıra kekik çayı yapıp püskürtün
Dolu değil burnu normal iç kıkırdak gözüküyor
dediğinizi yapacağım teşekkür ederim ama
fotoğrafta belli olmuyor bu eski fotoğrafı yine buna benzer kalıntı pislik gibi bir şey var iki delikte de
ve hapşırmasını kesmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
dediğinizi yapacağım teşekkür ederim ama
fotoğrafta belli olmuyor bu eski fotoğrafı yine buna benzer kalıntı pislik gibi bir şey var iki delikte de
ve hapşırmasını kesmek için yapabileceğim bir şey var mı?
Kekik bakteri varsa uzaklaştırır, tozdan hapşurur, sultanlar çok kepeklidir, derileri nem ister, ılık su ile fıs fıs yapın nemlensin
Burun deliğini dökülmüş tüy kökü ile bastırmadan temizleyebilirsiniz, hem acımaz hem batmaz, minik dairesel hareketlerle

Üst Alt