• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Yanlış tırnak kesimi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim Kızımın tırnağını Kendisini Hekim Sanan Biri Yapmıştı. Eğitim Alan Üstelik. Ne Diyeyim Ablacığım 😔
Diycek o kadar çok şey var ki ablacığım susuyoruz yazamıyoruz tartışmıyoruz içimde sanki bir Çağlayan var boğazımda coşuyor coşuyor coşuyor susuyorum sadece, boğulacak gibi oluyorum anladın sen ablacığım 😔😔😔
Rabbim e havale ediyorum, gerekeni yapar Rabbim 🤲🤲

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Diycek o kadar çok şey var ki ablacığım susuyoruz yazamıyoruz tartışmıyoruz içimde sanki bir Çağlayan var boğazımda coşuyor coşuyor coşuyor susuyorum sadece, boğulacak gibi oluyorum anladın sen ablacığım 😔😔😔
Rabbim e havale ediyorum, gerekeni yapar Rabbim 🤲🤲
Ablacığım Allah'a Havale Ediyorum. Diyecek Bir Şeyim Yok. Ben Her Akşam Hala Ağlıyorum. Psikolojik Olarak Hala İyi Değilim. Evladını Kaybetmiş Anne Gibiyim. Anladim Ablacığım Ayni Dertten Yanıyoruz Seninle 🥺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok derin kesikse ya fazla kan kaybetti, ya da mikrop kaptırmış da olabilir gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun 😔

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Hadi ya çok üzüldüm başınız sağolsun kardeşim 🥹

Rob_Roy

Aktif Üye
Çok üzüldüm. Ağızları var dilleri yok ki dertlerini anlatabilsinler. Biz de hallerinden, hallerini anlamaya çalışıyoruz.

dilara3334897

Yeni Üye
Öldü kuşum. Salı iyiydi. Dün geldiğimizde farklıydı hiç girmek istemedi kafese dediler. Sonra tırnağını kesmişler. Kafes duvarına tutunarak gezmek gibi garip bir hareket yapıyordu ve tırnağı kanamıştı. Bugün de durgundu akşama kadar başında bekledim krem almaya gitmek dışında. Akşama doğru sürekli kafes tabanına inmeye başladı ama dengesini sağlayamıyordu, kanadı falan açık kalıyordu, tırnakları yüzünden tutunamıyor sandım ama meğer can çekişiyormuş, avucumda göğsümde yatırdım sevdim veterinere gitmek üzere beklerken ama dayanamadı bebeğim. Teşekkür ederim yardımınız için. Çok üzgünüm. Keşke götürseydim sabahtan veterinere, başkası keşke demesin.
Salmonella mı vardı diye düşünüyorum, arada ishal oluyordu. İştahı dengesizdi ama su çok içerdi. Denge kaybı ise sadece dün oldu. Belki de tuzu biberi olmuştur bu tırnak işi. Çok üzgünüm sebep aramaktan başka bir şey yapamıyorum.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Salmonella mı vardı diye düşünüyorum, arada ishal oluyordu. İştahı dengesizdi ama su çok içerdi. Denge kaybı ise sadece dün oldu. Belki de tuzu biberi olmuştur bu tırnak işi. Çok üzgünüm sebep aramaktan başka bir şey yapamıyorum.
Mutlaka Başka bir Rahatsızlığı vardi Ben Öyle Düşünüyorum. Tırnak Kesimi evet Çok Önemli ama sadece Bir Etken Değil. Başınız Sağ Olsun Tekrar

Üst Alt