• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yakışıklı

Merhaba hayırlı günler diliyorum
Kusumuz biraz kucuk gibi 10 gun oldu alali eve alisti ancak 2 gundur bise konusurgibi agizi ve göğüs kismi titreme var birde devamli kasinti sebebi nedendir acaba
Resimlerde görüldüğü gibi yapıyor
Sididen teşekkür ederim

Tabiki olur... Yemleri karıştırıp veriyorum
Onundisinda tunek icinde soyle birsey aldim resmini koyuyorum ek besin de yok ama bugün yesillik dednedim yiyor daha once koydum yemedi suyunada bundan damlatiyorum... Ekli dosyayı görüntüle 9714

Yeme ve icmede siminti yok ama bugün biraz nesesi yok gibiydi İstanbul da yaşıyoruz damladan 3 damla atiyorum ozaman sabah koyup aksam vitamin koymayim dogru anladim dimi

Ürünlerde bir sorun yok. Kumlu tüneği kullanmayın ama ayak altlarında tahrişe sebep oluyor. Onun yerine ahşap tünek kullanmanız daha iyi olur. Kuşun yeni ortam ya da sıcaklık sebebiyle o davranışta bulunduğunu düşünüyorum. Vitaminli suyu sabah koyup akşam alın fazla durması zehirlenmeye sebep oluyor. Yaşadığınız şehir sıcak ise muhtemelen havalardan olabilir iştah ve enerji nasıl bu arada
Bilgiler için teşekkür ederim cok sağolun