• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yağmurda serinleyenler 😍🐦🐤🕊️

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Maşallah 😇 güvercinler ilginç ördek gibiler kışın bile su birikintisi bulunca direk yüzmeye başlıyorlar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
yağmur yağmasına ragmen havalar hala sıcak :D

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah 😇 güvercinler ilginç ördek gibiler kışın bile su birikintisi bulunca direk yüzmeye başlıyorlar
Hahah aynen :D aman artık balkonumdan uzak dursunlar da uzaktan seviyorum ben onları :D

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
yüze çarpmamasından iyidir feyza :D benim oturdugum sitede dışarda o kadar cok güvercin var ki, benden korkmuyorlar bile ve balkonda oturduğum zaman ummadıgım anda bir anda geliyorlar ve gerçekten bazen korkuyorum :ROFLMAO::ROFLMAO:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş havuzu olmuş 🤩 masallah

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Niye Feyza abla başına ne geldi inşallah kotu birşey gelmemistir
yüze çarpmamasından iyidir feyza :D benim oturdugum sitede dışarda o kadar cok güvercin var ki, benden korkmuyorlar bile ve balkonda oturduğum zaman ummadıgım anda bir anda geliyorlar ve gerçekten bazen korkuyorum :ROFLMAO::ROFLMAO:
Bizim balkonda iki kuluçka geçirdiler bu kış, ilk kuluçka gayet başarılıydı, eşim sigara içmeye çıktığında falan tepeden bakıyorlardı bize 😍 yuvalarını kurmaları, kur ötüşmeleri, yavruların beslenirken çıkardığı sesler, uçmayı öğrenme aşamalarını sık sık yakından izlemek çok keyifliydi ❣ ikinci kuluçkada da öyle olur sandım, fakat yavrular tüylenmiş ama henüz uçmaya başlamamışken bayram sabahı yavruları yerde bulduk, yaşıyorlardı fakat çok korkmuşlardı, eldivenle alıp yerlerine koyduk, ama akşam eve geldiğimizde yine balkonda geziyorlardı bu sefer karışmadık ama anneleri gelmedi, hatta @Sude W. ile telefonda konuştuk belediyeyi arayabileceğimi söyledi fakat ertesi sabaha yavrular ölmüştü, üstelik yavrularda minicik siyah bitler vardı, yuvayı dağıttım, balkonu çamaşır suyuyla yıkadım ve hala canlı olarak gördüğümüz bitler artık beyazdı 🤷🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ölmek yerine ağardılar ve yaşamaya devam ettiler 😒 böcek ilacıyla üç defa bütün balkonu ilaçladıktan sonra balkonumuzda oturabilmeye başladık çok şükür 🙏 şimdi yine gelmeye başladılar balkona, korkuyorum bu sefer de yine aynı şeyleri yaşarız diye 😓