Niye Feyza abla başına ne geldi inşallah kotu birşey gelmemistir
yüze çarpmamasından iyidir feyza
benim oturdugum sitede dışarda o kadar cok güvercin var ki, benden korkmuyorlar bile ve balkonda oturduğum zaman ummadıgım anda bir anda geliyorlar ve gerçekten bazen korkuyorum
Bizim balkonda iki kuluçka geçirdiler bu kış, ilk kuluçka gayet başarılıydı, eşim sigara içmeye çıktığında falan tepeden bakıyorlardı bize
yuvalarını kurmaları, kur ötüşmeleri, yavruların beslenirken çıkardığı sesler, uçmayı öğrenme aşamalarını sık sık yakından izlemek çok keyifliydi
ikinci kuluçkada da öyle olur sandım, fakat yavrular tüylenmiş ama henüz uçmaya başlamamışken bayram sabahı yavruları yerde bulduk, yaşıyorlardı fakat çok korkmuşlardı, eldivenle alıp yerlerine koyduk, ama akşam eve geldiğimizde yine balkonda geziyorlardı bu sefer karışmadık ama anneleri gelmedi, hatta
@Sude W. ile telefonda konuştuk belediyeyi arayabileceğimi söyledi fakat ertesi sabaha yavrular ölmüştü, üstelik yavrularda minicik siyah bitler vardı, yuvayı dağıttım, balkonu çamaşır suyuyla yıkadım ve hala canlı olarak gördüğümüz bitler artık beyazdı
ölmek yerine ağardılar ve yaşamaya devam ettiler
böcek ilacıyla üç defa bütün balkonu ilaçladıktan sonra balkonumuzda oturabilmeye başladık çok şükür
şimdi yine gelmeye başladılar balkona, korkuyorum bu sefer de yine aynı şeyleri yaşarız diye