Yag bezeleri kanat altina doğru yayıldı. Ne yapmalıyız? Ultrasonla bakıldığında kötü huylu olmadığı söylendi. Kus yetistiricisi arada suyuna iyot damlatmamizi önerdi yapıyoruz ama halen yag bezelerinde artış var.
Yag bezeleri kanat altina doğru yayıldı. Ne yapmalıyız? Ultrasonla bakıldığında kötü huylu olmadığı söylendi. Kus yetistiricisi arada suyuna iyot damlatmamizi önerdi yapıyoruz ama halen yag bezelerinde artış var.
Merhaba iyi huylu ise.. Evet lipom dur(yağ bezesi)
E vitamini takviyesi vermelisiniz. Yağ oranı düşük yemler yani diyet yem ve hareket çok önemli. Geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla yağbezeleri cerrahi yöntem ile alınıyor. Zararsız ise dokunmuyorlar.yaşına kilosuna ve oluşum bölgesine bakıyorlar. Lokal oluyor.almadıklarına E vitamini veriyorlar, diyet ve bol hareket çünkü genelde yağ depolarının fazlalığından oluşuyor.
Kuş neden ıslak? Kilisonu biliyor musunuz? Yağ bezeleri gibi değilde yağlanma gibi görünüyor daha detaylı görebilir miyiz video ekler misiniz ve son olarak nerede ikamet ediyorsunuz?
Bana da yağlanma gibi geldi. Aşağıya arkadaşlarımızın önerdiği veteriner listesini burakıyorum. Bir uzman görse iyi okur bu durumu. Röntgenler ve tahlil gerekecek
ANKARA
Pethekim Veteriner Kliniği
Bağlıca Mahallesi 1231 Sokak No:3/C Bağlıca-Ankara
0 555 888 10 43
ANKARA
Pet Care Veteriner Kliniği
Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara
0 (552) 877 28 84
ANKARA
Happy Veteriner Kliniği
Hoşdere cad. No: 64/A Çankaya-Ankara
0 (312) 804 75 65
0 (554) 853 65 33
ANKARA
Pet Art Veteriner Kliniği
Seyh Şamil mah. 1. TBMM Yağankent sitesi 59/10 Daire: 48 Eryaman-Ankara
Ugur Pete götürmüştüm birkaç defa röntgen değil de dışkı analizi yapıyorlar. Daha sonra veterinerlik fakültesinde ultrason çekildi. İlaçları oradaki Dahiliye uzmanı verdi. Baytrili beş gün kullandık. Şimdi İnternette bulduğum izmirdeki bir veterinerin ürününe başladım ama halsizlik ve titremesi var.