• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yabru ayak rengi değişti

Ceylan

Aktif Üye
Arkadaslar merhaba yaklaşık iki aylik yavrumun ayaklari ilk başta beyazken suan hafiften renk degistirmeye basladi. Bu normal bi durum mu ?
Ayriyeten yavrum babasıyla çiftleşmeye çalışıyo ben engellesemde hepsi ayni anda cikardim anda babasini rahat birakmiyo sürekli peşinden gidiyor. Yem kusmasi için olduğunu düşünüyorum ama yem de yiyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaslar merhaba yaklaşık iki aylik yavrumun ayaklari ilk başta beyazken suan hafiften renk degistirmeye basladi. Bu normal bi durum mu ?
Ayriyeten yavrum babasıyla çiftleşmeye çalışıyo ben engellesemde hepsi ayni anda cikardim anda babasini rahat birakmiyo sürekli peşinden gidiyor. Yem kusmasi için olduğunu düşünüyorum ama yem de yiyor
Sebebini bilmiyorum yalnız çok tatlı bir bebek maşallah 🥰

EnesGenç

Eski Forumcu
Normal yavru iken daha canlı renktegken daha sonra kararir

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Benim yavrunun bir tanesinin ayakları da renk değiştirdi ama normal sayılır. Birde baba ile yavruları ayırım yeme düştüyse

Ceylan

Aktif Üye
Benim yavrunun bir tanesinin ayakları da renk değiştirdi ama normal sayılır. Birde baba ile yavruları ayırım yeme düştüyse
Ayrilar su an zaten ama dışarı çıktıklarında hic rahat vermiyor bu sefer içeri koyuyorum sonrasında sa kafeste kendini ordan oraya atiyor