• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Vitaminlerini nasıl kullanmalıyım

Kutunun verdiği ölçülerin fotoğraflarını attım haftalık programını çıkarır mısınız kutuda 100ml göre ölçü verilmiş ben 50ml su kullanıcam kuşlarım muhabbet yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba diar yarım suluğa 10 damla, multivitamin yarım suluğa 15 damla, b kompleks yarım suluğa 10 damla.

Bende diari ben de öyle düşünmustum ama kutusunda bir üç damlayı görünce size yazdım çok teşekkür ederim peki kaç gün arayla veriyim bu ilaçları verme sirasi onemlimi veya haftada kaç kere veriyim başka almam gerek ilaç varmı

Birde daldarı haftada kaç kere ve nekadar vermeliyim 5 li kızıl dal darı aldım hepsini serçe parmağı boyunda kestim bugün birtane verdim ortak yediler hafta kaç kere veriyim ortak veriyorum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Pazartesi çarşamba cuma veya cumartesi gibi araya boş gün bırakarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Aslında daha kaliteli takviyeler temin edebilirdiniz ama almışsınız madem paranız ziyan olmasın bu ürünleri bitirdikten sonra çok daha kalitelisini alınız. Daldarı karbonhidrat oranı oldukça yüksek bir tohumdur. Fazlası yağlanma yada karaciğer sorunları yaratabilir. Bir daldarıyı üçe bölüp bir hafta içinde belli aralıklarla verebilirsiniz.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Birde daldarı haftada kaç kere ve nekadar vermeliyim 5 li kızıl dal darı aldım hepsini serçe parmağı boyunda kestim bugün birtane verdim ortak yediler hafta kaç kere veriyim ortak veriyorum
Ürünler bittikten sonra Mamaist.com’dan Röhnfreid entrobac, Bt amin fortre ve gerwit w ürünlerini temin ederseniz çok daha faydalı ürünler almış olursunuz.

Üst Alt