• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin

Çıtıpıtı

Aktif Üye
B vitamini ile probiyotici hangi gunlerde kullanmalıyız veya hangi aralıklarla.

AlicanG

Paylaşımcı
B vitamini tüy döküm dönemlerinde haftada 1 yada 3 kez verilebilir. Zaten kullanma talimatında yazması gerekir.Probiyotikte normal dönemlerde haftada 1 kez yeterlidir.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
B vitamini tüy döküm dönemlerinde haftada 1 yada 3 kez verilebilir. Zaten kullanma talimatında yazması gerekir.Probiyotikte normal dönemlerde haftada 1 kez yeterlidir.
Haftada 3 kez fazla değil mi? Bence 2 ideal.

AlicanG

Paylaşımcı
Ben Mutavit kullanıyorum haftada 1 den fazla kullanmıyorum. Siz hiç kullandınız mı mutavit
Kullanma talimatında yazar kaç gün kullanacağın kuşun durumuna ,beslenmesine& bakımına göre kendin belirleyeceksin.Denklemin bir tarafını bilmedikten sonra eşitttir 2 yada 3 gün gibi kesin birşey demek doğru değil.Evet kullandım

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanma talimatında yazar kaç gün kullanacağın kuşun durumuna ,beslenmesine& bakımına göre kendin belirleyeceksin.Denklemin bir tarafını bilmedikten sonra eşitttir 2 yada 3 gün gibi kesin birşey demek doğru değil.Evet kullandım
Memnun kaldınız mı? Bide sarı mıydı

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
B vitaminini yarım suluğa kaç damla kullanıyorsunuz ?

ebrares

Müdavim
Normal zamanda b vitamini 15 günde 1 probiyotik haftada 1 eğer tüy dönemindeyse b vit haftada 2 . Probiyptik ve vitamin arasında 1 2 gün boşluk bırakın. Tüy dönemindeyken de multivitamin kullanmayın.

Üst Alt