• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Vitamin ve Probiyotik kullanımı

akdgntz

Aktif Üye
Herkese merhaba.6 aylık sultan papağanına sahibim.Tüy dökümüne girdiği için B vitamini kullanıyorum haftanın salı günü veriyorum.Ekstra olarak probiyotik cuma ve cumartesi veriyorum.Günler konusunda emin değilim.Daha bilgili olan birinden vitamin ve probiyotiki hangi aralıklarla kullanmam gerektiğini anlatmasını rica ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
P.tesi gervit perşembe entrobac c.tesi b vitamini

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kullandığınız b vitamini ve probiyotik nedir.Probiyotik haftada 1 yeterli olacaktır tüy dökme dönemlerinde haftada 2 b vitamini kullanabilirsiniz

akdgntz

Aktif Üye
kullandığınız b vitamini ve probiyotik nedir.Probiyotik haftada 1 yeterli olacaktır tüy dökme dönemlerinde haftada 2 b vitamini kullanabilirsiniz
Gervit,Bt-Amin Forte ve Probiacti-bird.Ama yaklaşık 2 haftadır gervit vermiyorum b vitamini ve probiyotik

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gervit,Bt-Amin Forte ve Probiacti-bird.Ama yaklaşık 2 haftadır gervit vermiyorum b vitamini ve probiyotik
Probiacti duymadm o yüzden bir şey diyemicem dediğim şekilde devam edin tüy döneminde haftada 2 b vitamini 1-2 probiyotik verebilirsin.Ek olarak buğday çimlendirmesi,yulaf tarzı şeylerde verebilirsin

Üst Alt