• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Vitamin vb.

kerem_ykr

Aktif Üye
Merhabalar benim bir muhabbet kuşum var. Alalı yaklaşık iki ay oldu. Yemi bitmek üzere Bu yüzden yeni yem alacağım. Önerebileceğiniz yem markası var mı? Ayrıca kuş kumu da alacağım. Gold wings marka önerir misiniz? Bir de vitamin almam gerek mi yada herhangi birşey. Kafesimde sadece gaga taşı var. Ayrıca haftada 2 sefer dal darı veriyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba versele laga veya Gold wings younge tavsiye ederim. Alacağınız kumun Grit kuş kumu olmasına dikkat edin. Vitaminlerden röhnfried markasının Gervit, entrobac ve BT amin Forte ürünlerini tavsiye ederim. Kalamar kemiği de kafesinde bulunursa daha iyi olur.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ek bilgi olarak tahta tunek kullanin ve kafesin altinda mutlaka izgara olsun. Balli kraker veriyorsaniz vermeyin. Kullandiginiz su icme suyu olsun. Yem karisimi olarak mamaist in yemi de gayet iyidir (y)

kerem_ykr

Aktif Üye
Merhaba versele laga veya Gold wings younge tavsiye ederim. Alacağınız kumun Grit kuş kumu olmasına dikkat edin. Vitaminlerden röhnfried markasının Gervit, entrobac ve BT amin Forte ürünlerini tavsiye ederim. Kalamar kemiği de kafesinde bulunursa daha iyi olur.
gold wings kuş kumu var galiba. sarı paket ile premium yazan paketin ne farkı var? yani premium almal mıyım yoksa sarı paketli de iş görür mü? Ayrıca kuşuma aspur vermeli miyim? bir de üç vitamin de gerekli mi? gervit ve entrobac yeter diyor bazıları.

kerem_ykr

Aktif Üye
Ek bilgi olarak tahta tunek kullanin ve kafesin altinda mutlaka izgara olsun. Balli kraker veriyorsaniz vermeyin. Kullandiginiz su icme suyu olsun. Yem karisimi olarak mamaist in yemi de gayet iyidir (y)
tüneğim tahta tünek. ama altında ızgara yok. kağıt yada peçete seriyorum pislenince değiştiriyorum. ballı kraker vermiyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. suyu da dikkate alıp içme suyu vereceğim. bir de aspur vermeli miyim sizce?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
tüneğim tahta tünek. ama altında ızgara yok. kağıt yada peçete seriyorum pislenince değiştiriyorum. ballı kraker vermiyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. suyu da dikkate alıp içme suyu vereceğim. bir de aspur vermeli miyim sizce?
Aspur yemine yarı yarıya karıştırabilir siniz.

rilish26

Müdavim
Bence ızgaralı bir kafese de geçin yemlerde de renkli boyalı taneler olmasın Versele Lagada yok mesele ben onu kullanıyorum

kerem_ykr

Aktif Üye
Bence ızgaralı bir kafese de geçin yemlerde de renkli boyalı taneler olmasın Versele Lagada yok mesele ben onu kullanıyorum
maalesef kafes alma imkanım yok şuan. renkli taneler yoktu son aldığım yemde. gold wings premium kuş kumu iyi midir?