• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin probiyotik

ebrares

Müdavim
Merhabalar yakın zamanda kuşuma bozulmuş vitamin vermiştim hastalandı düzeldi çok şükür fakat aynısı tekrardan başıma gelsin istemiyorum. Rohnfried in bölünmüş 10ar ml lik b vitamini ve multivitamini 25gr da probiyotiğini aldım bu ürünleri ne kadar süre içinde kullanmam gerek? Bölünmüş oldukları için tedirgin oldum zaten açılmış ürün vs. Bir de saklama konusunda buzdolabında saklasam bir sorun olur mu? Her ne kadar evde serin bir yerde saklasam da olur garantiye almak istiyorum.

Semihzz123

Tutkulu
Merhabalar yakın zamanda kuşuma bozulmuş vitamin vermiştim hastalandı düzeldi çok şükür fakat aynısı tekrardan başıma gelsin istemiyorum. Rohnfried in bölünmüş 10ar ml lik b vitamini ve multivitamini 25gr da probiyotiğini aldım bu ürünleri ne kadar süre içinde kullanmam gerek? Bölünmüş oldukları için tedirgin oldum zaten açılmış ürün vs. Bir de saklama konusunda buzdolabında saklasam bir sorun olur mu? Her ne kadar evde serin bir yerde saklasam da olur garantiye almak istiyorum.
Ürünün üzerinde son kullanma tarihi yazıyordur

ebrares

Müdavim
Teşekkürler öyle yapıcam 👍🏻😊

ebrares

Müdavim
Tekrar rahatsız ediyorum ama vitaminler bugün geldi ve çok kötü kokuyolar yani midem bulandı normal mi bu

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Tekrar rahatsız ediyorum ama vitaminler bugün geldi ve çok kötü kokuyolar yani midem bulandı normal mi bu
probiyotik dediğiniz entrobac ise evet çok kötü kokuyor, toz halinde ise yani topaklanma yoksa bozulmamıştır.
Diğer ürünlerin ismi nedir? genelde bu tarz katkılar kötü kokuyor.
Son olarak ürünleri aldığınız site güvenilir bir site mi?

ebrares

Müdavim
probiyotik dediğiniz entrobac ise evet çok kötü kokuyor, toz halinde ise yani topaklanma yoksa bozulmamıştır.
Diğer ürünlerin ismi nedir? genelde bu tarz katkılar kötü kokuyor.
Son olarak ürünleri aldığınız site güvenilir bir site mi?
Trendyoldan yüksek puanlı bi siteden aldım yorumları da iyiydi kötü yorum görmedim. Röhnfried entrobac gervit-w ve bt-amin forte aldım. Peki gerwit ve bt-amin forte un bozulduğunu nasıl anlarım

Üst Alt