• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin probiyotik n11 grpet

Burcuburcu1

Aktif Üye
Herkese merhabalar ben kuşuma vitamin ve probiyotik alacağım. N11 de GrPet adlı satıcı dan alacağım. Resimde göründüğü gibidir. Sizce almam mantıklı mi lütfen yardımcı olur musunuz. Fiyat iyi mi satıcı güvenilir mi daha önce satın alan oldu mu bu satıcıdan? ☺
Ekli dosyayı görüntüle 13781

Bahar Y.

Müdavim
Herkese merhabalar ben kuşuma vitamin ve probiyotik alacağım. N11 de GrPet adlı satıcı dan alacağım. Resimde göründüğü gibidir. Sizce almam mantıklı mi lütfen yardımcı olur musunuz. Fiyat iyi mi satıcı güvenilir mi daha önce satın alan oldu mu bu satıcıdan? ☺
Merhabalar, satıcıdan yana sıkıntı yok fakat n11 yerine trendyoldan temin etmenizi öneririm n11de boşuna 14 TL kargo parası vermiş oluyorsunuz, trendyolda 59.90a eklediğiniz ürünlerin aynısını temin edebilirsiniz

Özkan

Aktif Üye
Bende bugün bu ürünlere baktım size bi fikir vereyim makbule geçsin n 11 de yeni üyeliğe 100 TL alışverişe 25 tl indirim kampanyası var bir mail adresi ile yeni üyelik açın telefon numarası istemiyor zaten sepete 100 TL lik ürün ekleyin kuponlarım bölümünden indirimi seçin 75 tl ödeyin üstelik ücretsiz kargo kargo ücreti çıkarsa ürünleri sepette tutun ertesi gün alın n11 kargoyu siliyor iyi alışveriş ler

Abdullah Aydoğan

Aktif Üye
Forumda başka bir konuda bu satıcı iyi tavsiyesi üzerine bende dün sipariş verdim bu satıcıdan hatta aynı ürünleri birde versele laganin opti breed siparişi verdim inşallah sıkıntısız gelir elime

Burcuburcu1

Aktif Üye
Bu almış olduğum ürünleri bitmese bile 6 ay sonra yenilemek gerekiyor değil mi? Hatta belki daha kısa zamanda. Bir de vitamin ve probiyotik buzdolabında mı yoksa oda sıcaklığında mı saklanmalı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
6 ay sonra son kullanma tarihi geçerse atabilirsiniz ama onun dışında bir şey olmaz sanırım.
Ben oda sıcaklığında saklıyorum.
Yine de ustalar daha iyi bilgi verir,mesajınızı görünce yazarlar. :)

Burcuburcu1

Aktif Üye
Ürünleri alacaktım ama satıcı kapanmış neden acaba?

Soner

Aktif Üye
Teşekkür ederim.
@Taha hocama katılıyorum ayrıca grpetle Facebook'tan da iletişime geçebilirsiniz bende aradığım bir ilacı bulamadım Facebook tan yazdım bazı vitamin ve ilacları internet üzerinden satışa sunmadıklarını ama ellerinde mevcut olup yardımcı olabileceklerini ilettiler bilginize..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hey maşallah bende internetten alışveriş yapınca konu açayım zararlı çıkmam yanımda böyle paylaşımcı arkadaşlar varken aslında şimdi aklıma geldi biz bir bölüm kuralım kim neyi nerden uyguna alıyorsa orda konu açıp paylaşsın herkes faydalanmış olur ne derseniz arkadaşlar

Soner

Aktif Üye
Hey maşallah bende internetten alışveriş yapınca konu açayım zararlı çıkmam yanımda böyle paylaşımcı arkadaşlar varken aslında şimdi aklıma geldi biz bir bölüm kuralım kim neyi nerden uyguna alıyorsa orda konu açıp paylaşsın herkes faydalanmış olur ne derseniz arkadaşlar
Mantıklı @Şehmus BAKIR abi ben bu paylasımcılıgı birazda şuna yoruyorum aslında diğer arkadaşların beslediği canları bile kendi kuşumuz canımız gibi görüyoruz böyle bir sevgi var ortada en azından bu durum benim icin öyle bu yüzden onlar icin yapılacak ne varsa en iyisini ve doğrusunu sunmak adına paylasmaya devam diyorum 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mantıklı @Şehmus BAKIR abi ben bu paylasımcılıgı birazda şuna yoruyorum aslında diğer arkadaşların beslediği canları bile kendi kuşumuz canımız gibi görüyoruz böyle bir sevgi var ortada en azından bu durum benim icin öyle bu yüzden onlar icin yapılacak ne varsa en iyisini ve doğrusunu sunmak adına paylasmaya devam diyorum 😊
Helal olsun sana ve senin gibi düşünenlere sonercim👍😊 yönetimle konuşup aklımda bununla ilgili bir kaç proje var mesela ihtiyacımız olmayan fazlalıklari burda resimli paylaşarak ihtiyacı olana vermek hediye etmek veya durumu olmayanın burada ihtiyacını talep etmesi gibi vb

Bahar Y.

Müdavim
Helal olsun sana ve senin gibi düşünenlere sonercim👍😊 yönetimle konuşup aklımda bununla ilgili bir kaç proje var mesela ihtiyacımız olmayan fazlalıklari burda resimli paylaşarak ihtiyacı olana vermek hediye etmek veya durumu olmayanın burada ihtiyacını talep etmesi gibi vb
Bencede çok güzel bir fikir Şehmus abi hemde herkesten bir farkımız Daha olur ☺

Soner

Aktif Üye
Teşekkür ederim Şehmus abi böyle bir platformla bu işin temelini attığınız icin burdaki en büyük tebrik ve teşekkür sizlerin aslında..buarada düsünceniz faaliyete gecer umarım burda konuşulacak birşey değil ama abi üzerime düşen bu konuda ne varsa yapmaya hazırım ihtiyacı olan imkanı olmayan yada o ürüne ulasım sıkıntısı yaşayan arkadaslar icin kullanılmış olur sıfır olur hic farketmez

Üst Alt