• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Vitamin probiyotik kullanım şekli

Mehmet B.

Paylaşımcı
Selamın Aleyküm entroc gervit w birde b bitamini aldım 2 tane tüyde olan erkek 1 yaş kuşum 2 tane 1 yaş dişim tüyde değil 1 tane yavru dişim var vitaminsiz kalmış heralde uçamıyor tüyleri sağ kanatta az gibi geldi konu actım probiyotik verin dendi 1 tanede erkek yavrum 4 aylık var oda tüye girdi cıktı birkere şimdi bu vitaminleri nasıl kullanmalıyım hepsine vermelimiyim kuşlar 3 kafeste dişi 1 yaşlar aynı kafeste erkek 1 yaşlar bölmeli kafeste yavrular bir kafeste avisol plus kullanıyorum b vitamini olarak ama yenisinide söyledim bana hangi gün hangisini vermem gerek bi yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Grpet

Müdavim
Üretici
a.selam

gervit hahftalık verilir 100 ml suya 8-10 damla
entrobac haftalık verilir mercimek tanesi kadar
bvit 1 ml verilir tüy zamnları haftada 2-3 sefer onun dısında 2 haftada 1 verilebilir
tüm kuslara verebilirsiniz

Mehmet B.

Paylaşımcı
a.selam

gervit hahftalık verilir 100 ml suya 8-10 damla
entrobac haftalık verilir mercimek tanesi kadar
bvit 1 ml verilir tüy zamnları haftada 2-3 sefer onun dısında 2 haftada 1 verilebilir
tüm kuslara verebilirsiniz
Hocam teşekkürler zaten sizden aldım üzerinde yazıyor ama sunu demek istedim aslında 1 gün gervit ertesi gün b vitamini ertesi gün entrobac şeklinde gidiyim onu merak ediyorum

AlicanG

Paylaşımcı
Hocam teşekkürler zaten sizden aldım üzerinde yazıyor ama sunu demek istedim aslında 1 gün gervit ertesi gün b vitamini ertesi gün entrobac şeklinde gidiyim onu merak ediyorum
Tüydeyse haftada 1 kez b vitamini en az bir günde taze su sonra probiyotik takviyesi şeklinde.Tüyden çıktımı B vitamini yerine multivitamin devam edersin.

Mehmet B.

Paylaşımcı
Takviyeler arasında 1 gün olursa daha sağlıklı olur mishal probiyotik sonrası 1 gün saf su içsin öbür gün vitamin ver üst üste olmasın
Tamamdır hocam o şekilde yapıcam tüydekilere b vitamini diğerlerine gervit w probiyotik şeklinde vericem b vitaminini tüyde olmayanlara kullanmama gerek yokmuş Heralde

Mehmet B.

Paylaşımcı
Hocam bölme olarak aldım zaten tam bilmiyorum ilk defa kullanıcam 2023 tarihli tarihli hepsi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ürünü kullanmaya başladığınızdan itibaren 6 ayda tüketmek gerekiyor 6 ay sonra ürün açık olduğu için bozuluyor

Üst Alt