• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitamin, mineral tavsiyesi

fikogc

Aktif Üye
selamlar, bizim canavar pakistan papağanı Paşa 8. ayına giriyor, artık popo tüyü 25 cm yi geçti, yavaştan göz kenarları turunculaşmaya başladı. erişkin hale geliyor.
gördüğüm kadarıyla sağlığı yerinde, tam bir fırlama. çekirdek, dal darı, elma bazen biraz sebze gibi yieyecekler veriyorum, biraz cviz, yer fıstığı falan da yiyor arada sırada. ama bu döenmde tüyleri uzarken ne tür vitamin mineral ve porbiyotik katkısı verebilirim ? gerekli mi ? önereceğiniz ürünler olabilir mi ? bu döneme kadar bir kaç değişik vitamin katkısı aldım ama bazılarını suyun tadını değiştirdiği için sevmedi suyunu içmedi.

Erenb51

Tutkulu
Merhaba tabiki kullanmalısınız markası röhnfried en iyi takviye markasıdır alman ürünü
buradan bakabilirsiniz nasıl kullanmanız gerektigine, üçünüde kullanmanız gerekiyor ben suyuna koydugumda kuşum daha fazla içiyor normalden. Bunları güvenli bir siteden alın yoksa gerçek olmayan ürün gönderilebilir mamaist.com öneririm bu sitenin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba tabiki kullanmalısınız markası röhnfried en iyi takviye markasıdır alman ürünü
buradan bakabilirsiniz nasıl kullanmanız gerektigine, üçünüde kullanmanız gerekiyor ben suyuna koydugumda kuşum daha fazla içiyor normalden. Bunları güvenli bir siteden alın yoksa gerçek olmayan ürün gönderilebilir mamaist.com öneririm bu sitenin
Ben de pakistanıma bunları kullanıyorum en iyileri bunlar 🙂🙏

fikogc

Aktif Üye
Bilgi için teşekkürler.

dentist

Yeni Üye
Nekton S kullanıyorum ben, içeriği baya zengin bakabilirsiniz isterseniz

Üst Alt