• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaminler Vitamin Kullanımı ve Muhafaza Önerileriniz

New Life

Yeni Üye
IMG_9600.jpegEkli dosyayı görüntüle 91896Herkese selam bugün vitaminlerim geldi hafta başında kullanmaya başlayacağım sizinde önerileriniz almak istiyorum ilk kez kullanacağım için öneri almak istiyorum bide muhafaza nasıl etmeliyim dolaba mı koymam gerekiyor yoksa karanlık serin yere koysam olur mu ben anladığım kadarıyla şöyle bir plan yaptım sizinde önerinizi alabilirim
Kutu içinden şırınga ve kaşıkta çıktı kaç gram kullanacağım onuda yazar mısınız yanlış bişey yapmak istemiyorum lütfen bana gramıjıda yazar mısınız

Salı : Su

Çarşamba : Gervit-W

Perşembe. : Su

Cuma : Entrobac

IMG_9599.jpegIMG_9600.jpegIMG_9602.jpegIMG_9603.jpegIMG_9604.jpegIMG_9599.jpegIMG_9599.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 91895Ekli dosyayı görüntüle 91896Herkese selam bugün vitaminlerim geldi hafta başında kullanmaya başlayacağım sizinde önerileriniz almak istiyorum ilk kez kullanacağım için öneri almak istiyorum bide muhafaza nasıl etmeliyim dolaba mı koymam gerekiyor yoksa karanlık serin yere koysam olur mu ben anladığım kadarıyla şöyle bir plan yaptım sizinde önerinizi alabilirim
Kutu içinden şırınga ve kaşıkta çıktı kaç gram kullanacağım onuda yazar mısınız yanlış bişey yapmak istemiyorum lütfen bana gramıjıda yazar mısınız

Salı : Su

Çarşamba : Gervit-W

Perşembe. : Su

Cuma : Entrobac

Ekli dosyayı görüntüle 91900Ekli dosyayı görüntüle 91895Ekli dosyayı görüntüle 91897Ekli dosyayı görüntüle 91898Ekli dosyayı görüntüle 91899Ekli dosyayı görüntüle 91900Ekli dosyayı görüntüle 91901
Merhaba buyrun kullanım şekli
Serin yerde muhafaza edin lütfen, buzdolabı olmaz😊

New Life

Yeni Üye
Merhaba buyrun kullanım şekli
Serin yerde muhafaza edin lütfen, buzdolabı olmaz😊
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın ilk kez papağan bakıyorum çok heyecanlıyım yanlış bişey yapmak istemiyorum destekleriniz için çok teşlekürler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın ilk kez papağan bakıyorum çok heyecanlıyım yanlış bişey yapmak istemiyorum destekleriniz için çok teşlekürler
Estağfurullah rica ederim herzaman yazabilirsiniz
Buyrun okuyun lütfen 😊

Üst Alt