BurhanAb Paylaşımcı Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 337 Tepkime puanı 85 Puanları 28 2 Tem 2022 #1 b vitamini ve multivitamin kaç günde bir verilmeli suyuna limonu, sirkeyide kaç günde bir verim
Ebru D. Tutkulu Kıdemli Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1,004 Tepkime puanı 901 Puanları 113 3 Tem 2022 #2 BurhanAb' Alıntı: b vitamini ve multivitamin kaç günde bir verilmeli suyuna limonu, sirkeyide kaç günde bir verim Genişletmek için tıkla ... Limon ve sirke kuşlarda zararlı diye biliyorum. Multivitamin ve b vitamini yeterli olur zaten
BurhanAb' Alıntı: b vitamini ve multivitamin kaç günde bir verilmeli suyuna limonu, sirkeyide kaç günde bir verim Genişletmek için tıkla ... Limon ve sirke kuşlarda zararlı diye biliyorum. Multivitamin ve b vitamini yeterli olur zaten
Cookieandmilk Yeni Üye Katılım 2 Tem 2022 Mesajlar 21 Tepkime puanı 11 Puanları 3 3 Tem 2022 #3 Ebru D.' Alıntı: Limon ve sirke kuşlarda zararlı diye biliyorum. Multivitamin ve b vitamini yeterli olur zaten Genişletmek için tıkla ... Ben veriyodum keseyim o zaman.
Ebru D.' Alıntı: Limon ve sirke kuşlarda zararlı diye biliyorum. Multivitamin ve b vitamini yeterli olur zaten Genişletmek için tıkla ... Ben veriyodum keseyim o zaman.
T Tuğrul Bey Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 5 Nis 2021 Mesajlar 4,684 Tepkime puanı 5,000 Puanları 113 3 Tem 2022 #4 Probiyotik veya avidress plus kullanabilirsin sirke yerine