• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Verildi Vitamin, aksesuar

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mert e katılıyorum
İlginizi başka bir yavruya verdiğinizde kafanız dağılabilir 🌹
İmkanınız varsa ben de almanızı tavsiye ederim☺

Son düzenleme:

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Haftaya nasipse Samsunda Atakumdayım ☺. Eğer başka biri çıkmazsa yine Samsun'daki kız kardeşimin kuşları için ben sizden elden teslim alırım.

Aslında kendiside sizden alırdı ama geçen hafta eşini kaybetti 😞 şuan bunlarla uğraşabileceğini hiç sanmıyorum. Onun için ben geldiğimde alabilirim.
Başınız sağolsun Semiha abla, Allah sabırlar versin sevgili kardeşinize ve ailesine 🙏🏻

Son düzenleme:

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sağolun 🙏🏻 bugün uçak seyahatimiz vardı birlikte nasip olmadı. Şuan havalimanında tek başıma bekliyorum. Hatta sizlere uçak yolculuğu hakkında güzel bir blog çekmeyi düşünüyordum ama maalesef nasip olmadı.
Sizlerin de başı sağolsun çok üzüldüm, eminim ki gittiği yerde çok daha mutlu ve özgürdür 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Haftaya nasipse Samsunda Atakumdayım ☺. Eğer başka biri çıkmazsa yine Samsun'daki kız kardeşimin kuşları için ben sizden elden teslim alırım.

Aslında kendiside sizden alırdı ama geçen hafta eşini kaybetti 😞 şuan bunlarla uğraşabileceğini hiç sanmıyorum. Onun için ben geldiğimde alabilirim.
Merhaba başınız sağ olsun Rabbim cennetiyle muamele eylesin yattığı yer nur olsun, kız kardeşinize de Rabbim den sabır diliyorum 🤲🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sağolun 🙏🏻 bugün uçak seyahatimiz vardı birlikte nasip olmadı. Şuan havalimanında tek başıma bekliyorum. Hatta sizlere uçak yolculuğu hakkında güzel bir blog çekmeyi düşünüyordum ama maalesef nasip olmadı.
Başınız sağolsun 😔🤲

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Başınız sağ olsun ablam😔
Allahım sabır versin 🌷
Merhaba değerli dostlar, bildiğiniz üzere can dostumu kısa süre önce kaybettim. Onun anısına elimdeki ürünleri (bir çoğu kapalı sıfır ürün) sadece kargo karşılığında gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşımıza göndermek isterim. Elimdeki ürünler şunlar ;
✅1 adet sıfır kutulu kuş banyosu
✅1 adet mamalık
✅1 adet gaga taşı
✅1 adet mineral blok
✅Verselelaga A21 elle besleme maması (50g)
✅Mamaist elle besleme maması (75g)
✅Beaks Care aktif karbon (100g)
✅150 ml tüy spreyi
✅1 adet mürekkep balığı kemiği
✅15 ml Gervit multivitamin
✅10 ml BT-aminforte
✅10 ml Med. Tollyamın
🖤🐦
Başınız sağ olsun 😔

Üst Alt