• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Vitakraft muhabbet kuşu yemi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bence almayın Bal yazıyor bu bal nr kadar dogal belirsiz kuşlar için şeker sakıncalıdır daha ziyade karışım yemler tercih edin

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu marka muhabbet kuşu yemini ilk zamanlar kullanıyordum daha doğrusu bu forumu bulmadan önce en iyi marka olduğunu düşünüyordum. Ama öyle değilmiş 😊 tavsiye edilmiyor maalesef

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kapalı alacaksanız garden mix pembe şerit alın veya özel yapılan karışımlardan alın

aslanbey

Paylaşımcı
Birini açmıştım onu kullanacagim bence sorun olmaz çünkü Alman markası kaliteli diye biliyorum ama siz dediğiniz diye 2. Soketi geri iade yapacağım amazonda iade kolay zaten yarın gelir alırlar 🙂

aslanbey

Paylaşımcı
daha önce yazmıştım sanırım okumadınız garden mix pembe şerit veya mamaist özel karışım yemi
Hocam mamaistten alacaktım bende ama bı zamanım olmadı kuşlarım çiftleşme döneminde takviye vb almam lazım mamaistten keşke her ilde şubesi olsa 😅

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
Vıtakraft çok eski bir ithal marka ama kısaca bir anlatayım yem türkiye ye gelene kadar en az 2 ay geçiyor heryerde ve kötü şartlarda bekliyor böylece bozulma riski artıyor bide yemin iceriğini de bozdular eskisi kadar kaliteli değil şuan versele laga ve tabiki mamaist diyorum çünkü karişimları versele laga dan yapıyoruz ve kuşların durumuna göre whatsapp hattından ulaşırsanız birlikte düzenliyoruz herşey canların sağlığı için fiyatları da piyasaya göre çok uygun tutuyoruz☺

KusBulut

Müdavim
Vıtakraft çok eski bir ithal marka ama kısaca bir anlatayım yem türkiye ye gelene kadar en az 2 ay geçiyor heryerde ve kötü şartlarda bekliyor böylece bozulma riski artıyor bide yemin iceriğini de bozdular eskisi kadar kaliteli değil şuan versele laga ve tabiki mamaist diyorum çünkü karişimları versele laga dan yapıyoruz ve kuşların durumuna göre whatsapp hattından ulaşırsanız birlikte düzenliyoruz herşey canların sağlığı için fiyatları da piyasaya göre çok uygun tutuyoruz☺
Ben mamaistten vitamin probiyotik almıştım kargoya verilmedi daha mamada ekleme şansımız var mı

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
Ben mamaistten vitamin probiyotik almıştım kargoya verilmedi daha mamada ekleme şansımız var mı
Kargonuz siz siparişi verdikten 1 saat sonra verildi ama sisteme yeni yansımış bu yüzden size mesaj yeni gelmiştir ☺ keşke whatsapp hattımızdan ulaşip bildirseydiniz böylece ekleme yapardık

KusBulut

Müdavim
Kargonuz siz siparişi verdikten 1 saat sonra verildi ama sisteme yeni yansımış bu yüzden size mesaj yeni gelmiştir ☺ keşke whatsapp hattımızdan ulaşip bildirseydiniz böylece ekleme yapardık
Benimde şimdi aklıma geldi yem olayı tekrar sipariş veririm