• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vitaform oral çözelti

Black1903

Paylaşımcı
Durum devam ediyor stres yapmaması için pek üstüne düşmüyorum.Bu arkadaş kendi ismi Asya🌏♥ kalamar kemiği ve gaga taşını ise iki senedir vermedim çok tüketiyor diye.Kalsiyum ise alıyorlar hep 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Durum devam ediyor stres yapmaması için pek üstüne düşmüyorum.Bu arkadaş kendi ismi Asya🌏♥ kalamar kemiği ve gaga taşını ise iki senedir vermedim çok tüketiyor diye.Kalsiyum ise alıyorlar hep 🌸
Calsiyum vitamin olarak güzel fakat kalamar kemiği ve gaga taşı doğaldır tavsiye ederim,yaşadığı sıkıntı yemediği için olabilir Asya hanıma sevgiler🥰🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet kullanım yapıp Asya'da fayda görmedim.
Dışkı formu bozuk biraz, 3 gün üst üste probiyotik verin lütfen, Zeoliti kesmeden mercimek tanesi kadar günde 1 defa en az 15 gün sebze meyve veya yemine serpin yesin😊

Black1903

Paylaşımcı
Teşekkür ederim yorumunuz için zeolit vermem.Ama öbür dediklerinizi yaparım.🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben de zeolit öneririm çünkü dışkıda biraz parazit var gibi geldi ama tabiki karar sizin ☺🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu arada size vitaform vermişler kullanmadınız mı onu? Antibakteriyel ve vitamin karışımıdır o ilerlememiş vakalarda kullanılır ☺