• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vilmectin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Eğer orda sana cevap vermiş olsaydım isminle zaten hitap ederdim, sizin zaten konunuza yazan iki kişi benden büyük kişiler ve ben onlara abi diye karşılık verdim. Konuyu dikkatli okumadığınız için yanlış anlamanız normal. Burda suçlu kişi ben değilim kusura bakmayın, konuyu ddikkatli okumuş olsaydınız zaten size abi gibi bir kelimeyi kullanmadığımı anlardınız.

Aysenurbusra

Aktif Üye
Bir kusura bakmayın dememek icin neler yaptınız ya gerçekten ama ben yine söylüyorum kusura bakmayın kalp kırdıysam çünkü burdan yazılanları yüzyüze olduğu gibi duyguyla anlayamıyoruz

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Benimle Bir probleminiz varsa bunu bana özelden belirtin lütfen, beni burda kötü göstermeye hakkınız yok. Yazdığınız şeylere rağmen size özelden yazdım ilaç hakkında öneride bulunmak için. Siz ona bile dönüş yapmadınız ve resmen beni burda kötü göstermeye çalışıyorsunuz.

Aysenurbusra

Aktif Üye
Ben değil sizin arkadaşlarınız ve forum üyeleri yazdı bende cevap verdim işim gücüm yok sizi neden kötü göstermeye çalışayım hayatta başka derdim mi yok tanımadığım biri için kumpas kurayım hala dik kafalı bir şekilde tartışma istiyorsunuz bu kadar rahatszisaniz cevap siz yazsaydiniz tanidiklariniz değil sonuçta mesele ikimizin arasında olan birşey siz istediğiniz gibi konuşuyorsunuz ben sinirlenince bütün herkes üstüme geliyor iyimis cidden

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben değil sizin arkadaşlarınız ve forum üyeleri yazdı bende cevap verdim işim gücüm yok sizi neden kötü göstermeye çalışayım hayatta başka derdim mi yok tanımadığım biri için kumpas kurayım hala dik kafalı bir şekilde tartışma istiyorsunuz bu kadar rahatszisaniz cevap siz yazsaydiniz tanidiklariniz değil sonuçta mesele ikimizin arasında olan birşey siz istediğiniz gibi konuşuyorsunuz ben sinirlenince bütün herkes üstüme geliyor iyimis cidden
Kusura bakmayın konuyu kapatalım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Konuyu fazla uzattiniz burada kimse kimseyi şahsi savunmadi @Aysenurbusra hanım siz çok alıngansiniz diye kimse doğrularını söylemiycek mı Didem hanım abi kelimesini size kullanmadı bunu herkes söylüyor sizin kullandığınız kelimenin hoş olmadığını söyledik diyemi hepimiz savunduk olduk? İyi olacaksanız hepimiz sizden özür dileyelim de rahatlayin konunun başka boyutlara gelmemesi adına konu kilit 👍 Herkesin konuya dahil olmasını istemiyorsanız özelden yazıp aranızda halledin iyi forumlar KONU KİLİT 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...