• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vilmectin Hakkında

HakanG

Paylaşımcı
Tekrardan merhaba. İlk kez veterinerden vilmectin alacağımda yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Sonuçta biricik Pamuğuma bişey olmasın :) Yaşadığım yerde kanatlılardan anlayan veteriner pek yok hepsi büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık üstüne. Vilmectinden kastımız ekteki ilaç değil mi , şırınga ile açık şişeden veriliyor ? Birde üretim tarihi 2020 ya da 2021 di ama skt'si 2023'ün 9.ayı. Son olarak bu Kaşınma durumu bit belirtisi değil, değil mi? Çünkü ne tünek uçlarında, ne kafes tabanının köşelerinde herhangi gözle görülür canlı görmedim. Hatta dün üstünü beyaz bir örtü ile örtüp 1 saat karanlık odada beklettim. Yine örtü üzerinde gözle görülür bir şey yoktu.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu vilmectini uyguladıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı ?(Besin olsun banyo olsun)
3 gün sonra banyo yaptırabilirsiniz ve enseye bir Damla yeterlidir Eğer biti varsa bir damla da kuyruk sokumuna damlatın bit yoksa sadece enseye 👍