• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Vilmectin / Ense Bölgesi

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba kuşdaşlar öncelikle nasılsınız, umarım herkes iyidir🙏 🌸 Konuyu buradan açtım çünkü acil bir konu değil ve sanırım burası böyle biraz daha genel danışılabilecek, sohbet edilebilecek bir bölüme benziyor, umarım yanlış yere yanlış konu açmamışımdır😬
Map'e henüz Vilmectin işlemi yapmadım, ama yakın zamanda temin edeceğim. Fakat biraz endişeliyim açıkcası işlemi düzgün yapamazsam diye. Sizden ricam Vilmectin'i Mapişko'nun ensesinin tam olarak neresine uygulamam gerektiğini işaretleyebilir misiniz? ☺ Başında 2 tane yeşil bölge var sizin için de kolay olur😅🥰

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İşaretlediğim yer. Sarı tüylerin bitip yeşil tüylerin başladığı yer. 2cm yukarı olur aşağı olur o kadar fark etmez 🙂 yeterki ilaç deriye temas etsin kana karışsın. Oradaki tüyleri aralayın. Bir damla damlatın hafifçe ovalayın ilaç yayılsın. Üç dört gün banyo yapmasın. 10 gün sonra tekrar edin işlemi 🌸

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Aslı Hanım çok teşekkür ederim 🙏 , peki ince bir tabaka halinde sürecek bile olsam, çocuk diliyle bir şekilde temas ederse herhangi bir problem yaratır mı?

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Çünkü güçlü bir etken olduğunu okumuştum, biraz endişeleniyorum bu yüzden 😥

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Aslında ense damlaları göbekten de damlatılabilir. Bizim enseden damlatmamızın gerekçesi bu ilacı yalamasın diliyle temas etmesin. Siz akşam yatmadan önce damlatın sonra uykuya geçsin. Ayrıca ince tabaka hâlinde sürmeyin sürerseniz tüyler ilacı engeller. Direk deriye damlatın. Merak etmeyin sıkıntı olmaz. Rica ederim 🌸

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Aslında ense damlaları göbekten de damlatılabilir. Bizim enseden damlatmamızın gerekçesi bu ilacı yalamasın diliyle temas etmesin. Siz akşam yatmadan önce damlatın sonra uykuya geçsin. Ayrıca ince tabaka hâlinde sürmeyin sürerseniz tüyler ilacı engeller. Direk deriye damlatın. Merak etmeyin sıkıntı olmaz. Rica ederim 🌸
Tamamdır o zaman tekrardan çok saolun☺🌸

Üst Alt