? ... Aktif Üye Katılım 23 Şub 2025 Mesajlar 64 Tepkime puanı 55 Puanları 18 29 Mar 2025 #1 Merhabalar. Bulunduğum bölgede maalesef kanatlı uzman yok. Ben röntgen cektirsem acaba sizler bakıp bana tedaviyi söyleyebilir misiniz ?
Merhabalar. Bulunduğum bölgede maalesef kanatlı uzman yok. Ben röntgen cektirsem acaba sizler bakıp bana tedaviyi söyleyebilir misiniz ?
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,144 Tepkime puanı 931 Puanları 5 29 Mar 2025 #2 ...' Alıntı: Merhabalar. Bulunduğum bölgede maalesef kanatlı uzman yok. Ben röntgen cektirsem acaba sizler bakıp bana tedaviyi söyleyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Olur yardımcı oluruz. Ama nerde ikamet ediyorsunuz
...' Alıntı: Merhabalar. Bulunduğum bölgede maalesef kanatlı uzman yok. Ben röntgen cektirsem acaba sizler bakıp bana tedaviyi söyleyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Olur yardımcı oluruz. Ama nerde ikamet ediyorsunuz
Demir E. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 1,216 Tepkime puanı 167 Puanları 4 29 Mar 2025 #3 ...' Alıntı: Merhabalar. Bulunduğum bölgede maalesef kanatlı uzman yok. Ben röntgen cektirsem acaba sizler bakıp bana tedaviyi söyleyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Uzman arkadaslar size yardım edecektir
...' Alıntı: Merhabalar. Bulunduğum bölgede maalesef kanatlı uzman yok. Ben röntgen cektirsem acaba sizler bakıp bana tedaviyi söyleyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Uzman arkadaslar size yardım edecektir
? ... Aktif Üye Katılım 23 Şub 2025 Mesajlar 64 Tepkime puanı 55 Puanları 18 29 Mar 2025 #4 Mert G.' Alıntı: Olur yardımcı oluruz. Ama nerde ikamet ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Uşak buraya en yakın kanatlı uzman İzmir ve Eskişehirdr var onlar da baba 3 4 saat uzaklıkta
Mert G.' Alıntı: Olur yardımcı oluruz. Ama nerde ikamet ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Uşak buraya en yakın kanatlı uzman İzmir ve Eskişehirdr var onlar da baba 3 4 saat uzaklıkta
Mert G. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 2,144 Tepkime puanı 931 Puanları 5 29 Mar 2025 #5 ...' Alıntı: Uşak buraya en yakın kanatlı uzman İzmir ve Eskişehirdr var onlar da baba 3 4 saat uzaklıkta Genişletmek için tıkla ... Röntgen çektirin bakalım
...' Alıntı: Uşak buraya en yakın kanatlı uzman İzmir ve Eskişehirdr var onlar da baba 3 4 saat uzaklıkta Genişletmek için tıkla ... Röntgen çektirin bakalım
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,475 Tepkime puanı 23,046 Puanları 113 29 Mar 2025 #6 Siz röntgen çektirin yardımcı olmaya çalışırız