• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Veteriner teknikeri,öğretmen kuşçu

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlarımızın bildiği gibi mesleği öğretmen olan bir üreticiyim. Hobi olarak, severek okuduğum Laborant ve veteriner sağlık bölümünü bitirerek, sonunda Veteriner teknikeri ünvanımı da aldım. Çift diplomalı bir kuşçu olarak üst düzey ürünlerle, maksimum sağlıklı kuşlar üretmeye ve forumda bilgim dahilinde arkadaşlara yardımcı olmaya devam edeceğim. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim 🥰🧿
Polish_20230910_172854111.jpg

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Tebrik ederim Duygu hocam. 🤗
Kuş beslemeyi ve bakımını hakkıyla yapanların bu ünvanı alması,veteriner olması kadar güzelir şey yok bence. 🌸

Bende bu sene başvurmayı düşünüyordum,dersler sıkıntı oldu mu size?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Tebrik ederim Duygu hocam. 🤗
Kuş beslemeyi ve bakımını hakkıyla yapanların bu ünvanı alması,veteriner olması kadar güzelir şey yok bence. 🌸

Bende bu sene başvurmayı düşünüyordum,dersler sıkıntı oldu mu size?
Çok teşekkür ederim Kübra hanım. Açıkçası tek ders harici, diğer dersleri genel bilgi birikimimle güzel notlarla, çalışmadan geçtim. Bana göre en zoru mikrobiyoloji ve epidemiyoloji dersiydi. Çünkü 250 civarı bakterinin sığır, at, koyun, kanatlı, domuz, rodent, insan vs de yaptığı hastalık farklı ve latince isimler çok benziyor. Ama 2 haftalık bir çalışmayla AB alarak geçtim. Okumak isterseniz, başarırsınız. Önemli olan insanın sevdiği bir şeyi yapması ve kararlı olması 🥰

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar, bazı arkadaşlarımızın bildiği gibi mesleği öğretmen olan bir üreticiyim. Hobi olarak, severek okuduğum Laborant ve veteriner sağlık bölümünü bitirerek, sonunda Veteriner teknikeri ünvanımı da aldım. Çift diplomalı bir kuşçu olarak üst düzey ürünlerle, maksimum sağlıklı kuşlar üretmeye ve forumda bilgim dahilinde arkadaşlara yardımcı olmaya devam edeceğim. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim 🥰🧿
Ekli dosyayı görüntüle 51842
Yaa Tebrik ederim duygu hanım başarılarınız daim olsun 😊 benimde bir zamanlar hayalim veterinerlik okumakti nasip olmadı

Doğacı

Eski Forumcu
Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim. Umarım bilgileriniz ve tecrübeleriniz vesilesiyle birçok hasta hayvana ulaşır şifaya kavuşmalarına yardımcı olursunuz burda yaptığınız gibi.
🤲🏻🐦❤🥳

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
@Aslı Ö. Çok teşekkür ederim Aslı hanım 🙏🥰 Hep birlikte daha çok cana temas etmek dileğiyle 🙏🥰

@Limonbey33 Çok teşekkür ederim. 🙏 İki sene okuduktan sonra lisans tamamlama sınavına girip güzel bir puan alıp veterinerliğe geçmek lazım. Veterinerlik 5 yıl normalde. Okuduğunuz derslerden muaf olarak önceki iki yıla ek, 3 yıl ya da duruma göre 4 yıl daha okumak gerekebilir.

@zehra1234 Çok teşekkür ederim. 🙏 Amin, cümlemize inşallah. Benim de hayalim veterinerliğe geçmekti aslında ama çocuk olunca hayalimden vaz geçmiştim. Yine de belli olmaz, kızım ileride lise ya da üniversite olarak, büyük bir şehri kazanırsa bakarsınız denerim geçmeyi. Kader, kısmet 😊

@Fiko Çok teşekkür ederim 🙏🥰

@Şehmus BAKIR bey çok teşekkür ederim.🙏🥰 Ben de bu büyük ailenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Destekleriniz ve iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim.🙏🥰

@Doğacı Çok teşekkür ederim. 🙏🥰 Hepimizin tüm çabası, savunmasız, minik canlar sağlıklı, mutlu olsunlar diye.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 51842
Çok tebrik ederim Duygu hanımcığım. Bende bu sene başvurumu yaptım. 🫣 İki yıl ve hatta amacım üstten ders alarak daha erken yamacınızda yer almak 🤗🙏🏻 bende staj olayını sormak isterim. Sigortalı olarak çalışırken staj yapabiliyor muyuz. 🤷🏼‍♀️

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba gönülden tebrik ediyorum.Mutluluğun ömür boyu sürsün ve başarıların daim olsun inşallah Duygu hanım...maşallah 🧿🧿🧿ne kadar güzel bir bölüm inanıyorum severek okudun ve başardın🤗🧿. Ve inanıyorum can dostlarımız da çok mutludur. Kendileri emin ellerde👏👏👏👏👏tekrar tebrik ederim 🤗🧿

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
@Semiha S. Çok teşekkür ederim. 🙏 Ben staj olayından muaf oldum. Sanırım öğretmenliğin başında yaptığım staj sayıldı ya da yıla bağlı muafiyet geldi. Sigortalı olarak nasıl staj yapılır bilemiyorum. Aöf öğrenci işlerini arayıp bilgi almak lazım.

@Demet bükay Çok teşekkür ederim 🙏 İyi dilekleriniz beni çok mutlu etti. 🥰 Gerçekten severek okudum ve hiç sıkılmadım. (Son dersin stresi hariç. Okulu bitirip bitirememe kaygısı oldu onda. Hatta trafikten sınavın ilk 5 dakikasında da geç kaldım, epey panik oldum. 😊)

Limonbey33

Tutkulu
@Semiha S. Çok teşekkür ederim. 🙏 Ben staj olayından muaf oldum. Sanırım öğretmenliğin başında yaptığım staj sayıldı ya da yıla bağlı muafiyet geldi. Sigortalı olarak nasıl staj yapılır bilemiyorum. Aöf öğrenci işlerini arayıp bilgi almak lazım.

@Demet bükay Çok teşekkür ederim 🙏 İyi dilekleriniz beni çok mutlu etti. 🥰 Gerçekten severek okudum ve hiç sıkılmadım. (Son dersin stresi hariç. Okulu bitirip bitirememe kaygısı oldu onda. Hatta trafikten sınavın ilk 5 dakikasında da geç kaldım, epey panik oldum. 😊)
Son sorum Duygu hanım peki o üç yılı tamamlamak için puanlara nereden bakabiliriz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Son sorum Duygu hanım peki o üç yılı tamamlamak için puanlara nereden bakabiliriz
2 yıllık laborant ve veteriner sağlık okuduktan sonra dgs ye (dikey geçiş sınavı) girmek gerekiyor. Aşağıya dgs den veterinerliğe geçişteki taban-tavan puanları ile üni kontenjanlarını gösteren linki atıyorum. Normalde forumumuzda link paylaşmak yasak ama belki şehmus bey, direkt kuşlarla ilgili bir sayfaya yönlendirmediğim için bu seferlik affeder 🙈

Üst Alt